има потреба од бричење не е работата само пред секс работата е што тоа е лична хигиена потиш,на влакната се собираат еден куп бактерии непријатна миризба има итн да не опишувам 21 век сме секакви услови имаме дда се средиме аман те бре луѓе гадно е земи средисе 10 мин работа од мрза е тоа , до сега ми се немало погодено ниту еден таков сите биле средени пресредени па да видам некој таков пфффф незнам како ќе изреагирам......
па не знам ја за себе се бричам редовно и не можам да сфатам дека има уште машки што не се бричат земајте жилет и на работа
Што се однесува до влакната на машкото таму "долу" баш ми се допаѓа кога е среден, ама не баш мазен туку со машинка... А и многу ме палат влакна на стомак, нешто во овој стил http://sarma.mk/wp-content/uploads/2012 ... 0-2012.jpg. ... Ама ако пред мене се соблече некое машко со влакна на градите- ништо од сексот- ќе повратам во ист момент...
Se dodeka. odrzuva higiena mazot,ne bi mi precele negovite "sramni" vlakna ..A i na kraj kraeva mazh bez vlakna ne e mazh...Sekako, so eden isklucok-Koga e leto i ne e bash tolku ubavo nekoj da ne e "dolu"depiliran....Suma sumarum se e ok koga e zimo
bubicke nee toa nikakov problem nema potreba da se voznemiruvas za toa ako go sakas i ako ti znaci nesto slobodno reimu deka toa ne ti se dopaga i samiot ke te razbere
Ќе дојде време кога влакната ќе се вратат назад во мода, само вие почекајте малце. Иначе ценам жени со влакна таму-доле(не мислам на стапалата) тоа покажува дека се осеќаат удобно во својата кожа. Ок е кога ќе слушнам за тоа, но не би сакал да го видам.
Се сложувам со тебе и ете можеби „теоретски“ донекаде поминува, но сепак јас не сакам влакна кај жена, а не е ни практично, особено ко ќе се „нурка“ таму долу
Јас само ова ќе го напишам во оваа тема, затоа што е поврзано.... Зошто јапонците, корејците пуштаат влакна долу? Ден денес не ми е јасно ова... -филинг конфјузд.
Hahahha dobro kazano, se slozuvam so tebe Nikako ne vi se pogoduva bre...na edna tema pisete deka ko pedercinja bile, povekje od zenite se depilirale,maski stavale ovo ono....a ovdeka pa ne sakate vlakno da ima na nego Neee ne vi se pogoduva, ic
Intimata sakam da mu e sredena , bez razlika dali e tamu dolu ili pazuvi . A za drugite delovi ( stomak , noze ) ke oprostam . Na grb i gradi sekako nema , po nekoe strci tuk i tamu , ama si gi sreduva i niv mislam do kaj sto moze
Да имат влакна , како прав маж е сега ако има многу како мајмун ке му купам за роденден машинка за поретчување
Дечко ми е скоро секогаш среден. Некогаш малце боцка, и тоа не ми смета. Не знам како би изреагирала ако има баш мноогу мноооогу влакна. Пожелно е да се средува барем таму. Ма да не мислам пример дека ако има влакна и ќе ми претставува толкав голем проблем.
Хахахаха лелеее колку ме насмејаа слатко првите неколку поста(секако во позитивна смисла) и онака сум нешто даун денов. Туку да, крајно гадно ми е на самата помисла машко долу зашумено, со градинарски ножици да му ги сечеш влакната...не би можела да поднесам или ке се среди или ништо работата.Не да се депилира ама машинка може, не може туку е обавезно, го сметам за дел од лична хигиена Плус со машинка е таман, не е онака педерски мазно.
Јас си немам такви проблеми, мм е плав, не е многу влакнест, и не се ни приметуваат. But there's a catch! Носам протеза. Spoiler Затоа му застанувам со бричот во раце, и му викам, ако не ги средиш, ќе ти ги искубам со протезата.