Многу незгодна тема, како и да свртиш секогаш машките се проблем. Само машките со помалку хормони поминуваат, се друго на "Жилет". Хм...
Имаше еден виц: Каде има плавуша црни влакна? - Меѓу заби Ја редовно си се средувам доле и ич не ме мрзи, туку уживам во тоа. Можда некоја овде ќе пише дека сака влакнест, демек тоа е прав муж а у, ама факт е дека иако на мнозинството не им смета, сепак повеќе преферираат средени. Сепак и похигиенски е. А ако некој му требаат влакна доле или под мишки за да биде муж, ебати мушкоста.
Леле изнасмеав си се на темава па и на овој виц последниот, хаха абе во ред си е машкото да е средено, али да не оди во крајности и нозе и веги и незнам што уште не, па да ти е срам да ставиш нога и рака до него хахахахх за доле штознам нормално ми е природно за машки, али ако е премногу, може до некој умерен степен да ублажи хаха
Сакас да кажеш поминуаат само мажи со помалку тестотстерон т.е повеке естроген, тоа се оние мажи кои ги нарекуваат педе*астични само затоа што имаат повеке естроген во себе и се женствени на некој начин а мегу другото имаат помалку влакна.
@Strumka22 Пред да пишете било што, барем малку размислувајте. Mожеби некоја се наоѓа во последната напишана реченица. И што сега треба да направи една жена која се соочува со тој проблем? Како сами да си бирале. Мислам, па дајте, малку осет не е на одмет.
Ете го избришав тој спорен дел и се извинувам доколку некого навредив со таа моја не промислена реченица.
Зошто во сите теми само те караат луѓево, само те цитираат и нешто им сметаш? Во која тема да влезам, ти веќе ко ураган си поминала и си се испокарала со сите Трол си? Брцкало? Или таков ти е карактерот да одиш контра на сите?
Mene mi izgleda Strumka saka da dokaze deka nie mazite treba da se drzime do teorijata deka sme postanati od majmuni i nikigas da ne stavame dric. Strumke ne se raboti za pomalku testosteron tuku se ranoti za sredenost na maskoto stvorenje. Dali ti bi legnala so nekoj koj 40 god. na primer ne stavil bric, odnosno masinka malku da gi skrati vlaknata, ili bi legnala so istiot toj obrasten od vegi, vrat so mov, gradi 10 sm. kosa, za dolu da ne pravime muabet. So eden zbor sosmrden. Dali bi se opustila so takov tip koj spored tebe ima mnogu testosteron. Neka mi izvinat site takvi koi pripagaat na maskiot soj.
Taa kosa na gradite ne treba brichenje,toa e ljubovno perniche Sepak ima osobi koi sakaat toa perniche da go skubaat Koga ce vidish ima nekoi nameni
Филипе не се работи за бричење и да бидеш скроз како геј. Туку се работи да бидеш среден, а не како мајмун. Можеби некој женски сакаат и такви обрастени тоа е нивна одлука. Али сепак треба машкото да се потсреди. Да личи на маш, а не на мајмун. Стари се прифака извинувањето.
Не го тупи, кога веќе можеш да му го фанеш, можеш и да му кажеш најнормално дека ти сметаат тие влакненца таму „доле“ мислам дека нема толку сељачки да испадне па да се наљути, сепак хигиена е тоа.
Кога ке се опуштиш со него за некое време можда тоа нема да ти биде проблем. Мене на почетокот ми беше на некој начин, ама не знаев како да му кажам. Се каравме за нешто трето, и си пререков дека јас се средувам и никад не сум му дошла несредена, пари болка и време трошам за депилации а он неможе еден жилет да удри. И со тек на време си се научи.