Како што вика маж ми - Ако има машала е таман. Пофали се на другите. Да бидеме реални. Сексот не е најбитен во врската, но има голема улога. Џабе е љубовта ако во кревет не ти е убаво. Треба да те исполнува и во кревет.
@buba4e89 јас не би го оставила само заради секс. А некогаш може и да се поработи на случајот за да биде сексот поубав. Ако некоја ја пали мал пенис, јас немам ништо против.
Ќе си смениш поза. Не се јаде исто јадење секој ден. Истражувај малку. Како што за некои не е нормално мал пенис, така и за мене не е нормална големина 27 см.
За мене не е нормално да се збори за големини денес. Па така да, се согласувам со тебе донекаде... Само што некои индивидуи треба да сфатат дека не се сите исти. Машката самодоверба е на иста граница со нашата, ко што за нас не е океј да ни речат мали гради имаме исто и за нив не е океј да се каже мал му е.
Колку долга и широка дебата отвори ,, МАЛИОТ ПЕНИС ,, а тек да се работеше за .. ГОЛЕМ .. во секој случај актуелно озборуван орган.
Види не е само големината и тоа мора да се прифати.Има мажи кои се тотално дупка во кревет.Кои немаат појма ништо за таа со која се.До сега ако да кажеме сум била во кревет со 7 мажи од нив само 3 направиле да добиам оргазам и тоа сите биле со нормални големини.Секако кој не сака немора да прифати фала богу ама тоа не значи дека нема други работи ако големината не е како што треба.Оти џабе му е к*р ако не знае да го искористи.
Се е тоа океј само темава не беше за тебе. Ниту за било која членка да каже дали она би била или не би била со таков. Ниту членката што ја отвори темава има дилеми дали да биде со дечкото или не. Така да убаво што си се искажавте ама никој не ве праша
Секој со своите прагови на толеранција и преференци. Моето мислење е гледано од мој агол, но со оглед на тоа што проблемот на девојката бил доволна причина за да отвори посебна тема на форум, претпоставувам дека втората опција од мојот првичен одговор, не и’ одговара.
Требало да пробаш, да му дадеш шанса, оти првиот впечаток знае и да лаже. Сеа ти викаш си видела мало нешто... онака однадвор, преку алишта претпоставувам, па лесно носиш заклучоци? Grower или shower - со кого би одбрала да бидеш? Оној што на прв поглед делува дека му е голем (shower), a фактички не расте скоро воопшто во ерекција или оној што изгледа дека има мал/просечен ама во фул ерекција машала бате (grower), поголем и од тој првиот. Ама пошто судите на прв поглед, без да пробате, многу лесно добивате погрешен впечаток. @4blueo0 многу убави совети ти дадоа, пробај некој од нив, сигурна сум дека нема да зажалиш. Штом ти е битен човекот, верувам дека ќе најдете начин за обострано уживање без фрустрации.