@Dark_Lady997 најдобро да си бидеш сама и да имаш само партнери за секс. Не ти треба врска тебе очигледно. Додека пак темава е за врска со дечко со мал пенис, што не претставува проблем во целокупниот однос помеѓу партнерите туку само во сексот.
Па дечко ми и го сакам и имаме секс, убава врска имаме. Ама ако нешто не штима во сексот, секако ќе прекинам.
И јад исто имам искуство со помал пенис но верувајте дека во првата партија ме доведе дури до 2 пати да свршам и преубаво ми било не можам ни да опишам... Така да од тогаш верувам во тоа '' НЕ Е БИТНА ГОЛЕМИНАТА ТУКУ ТЕХНИКАТА''
Јас имам мал пенис.. и многу ми е криво.. Не можам да пенетрирам со него, иначе, сите партал ќе ве напраев
Танче, членката убедува дека го сака а при прва пречка во секс ќе му прекине. Другите се изјаснаа дека не би ни започнале врска во којашто сексот е лош, а не дека ако во еден период се влоши дека ќе прекинат.
Ехее колку врски почнале после секс. Инаку сакав да кажам дека многу не би сакале да продолжат врска ако на почетокот пред да настапат чувства и се останато, ако сексот е ко што треба или ако алатот е мал.
Eh toj mal penis koj bese spomnat na pocetok od temata da znaese da cita, sigurno od maka ke porasnese... Kako i da e, po se izgleda se e do vkusot ili do moznostite na licnostite, edni vrskite gi odrzuvame so kvaliteten seks i kvaliteten alat, drugi se naslonuvame na kvalitetno spodelena ljubov bez obrnuvanje vnimanie na alatot...no sudir na interesi pomegu ovie 2 strani sekogas ke ima.
Мал мал ама техничар Ако е мал оти мал е ако е голем оти голем ќе болело ова она абе ич не ви се погајџа Просечна и стандарна големина на машкиот полов орган е 13-14цм според истражувањата. Секс без љубов нее секс. . Ама не чини па и да биди "премал" од стандардната големина пр. 9-10цм. Плус Кога ќе ви го стави некој од топлото тестисите и к*рот се шират т.е се зголемуваат пошто секое тело на топло се шири. Најбитно е да има ЉУБОВ меѓу партнерите а не колкав к*р има или колкај цицки, г*з, вагина..
А ти сигурно си го пробал па кажуваш искуства. Јас зборувам множина за целокупната машка популација, не кој каков има туку како вели науката, истражувањата. И земи едуцирај се, имаш сега интернет. "Мал мал ама техничар" - не го пишав за поединец/и него ли за цела популација. Дополнително: http://zase.mk/koja-e-prosechnata-golemina-na-mashkiot-polov-organ/