У ствари должината на пенисот и големината на градите не зависат од човечки фактор..Едносравно или имаш среќа или немаш
Ako e golem, ili ke ja odvede ili nema da ja odvede tamu kaj sto saka, ama ako e mal , sigurno nema da ja odvede nekade kade sto i sama ne mozela da pojde.
Pa nekako se svesni deka treba trud, nekoi mislat deka samo treba da go stavat, pa ne gledaat ni vreme nitu mislat so mozok.
Незнам тоа, секое мислење тука го почитувам, освен оние навредливите како на почетокот а јас само за слончето со малото сурличе......
Ми делувате како да... да мислите дека колку поголем толку поголем (посигурен оргазам?!), а всушност е, ако е ептен голем можно е да доведи до повреда на девојката. Инаку сметам за жена да се доведе до оргазам се потребни повеќе работи, отколку голем кур.
ама ако имаш неквалитетна машина , џабе ке ти е што знаеш да ја користиш , тоа е , јас се сложувам со тебе , а не знам дали ти го разбираш тоа Ч)
Мислиш дека не можеш да ја доведиш до оргазам со триење на рака или лижење? А иначе мислам дека негде 7 сантими минимум е потребно да влезе пенисот во вагината и да доживее оргазам, па сега ти размисли.
Постојат две опции за твоите небулози, и ќе бидам директна овде. Или никогаш не си ебел девојка, или си ебел, но таа не била искрена со тебе на тема ,,што им е потребно на жените за да свршат".
не негирам дека жената може и сама да сврши секако , вие погрешно ме разбирате , само тврдам дека е најдобро да се има со што , и секако тоа што се има паметно да се користи.