Еве што рече... ама затоа може да ја одведе многу подалеку, каде што ни самата не е свесна дека може да отиде.
Nope. Супер те разбираме, ама ти не разбираш дека големината не е предуслов за оргазам. ,,Да се има со што" е само ваше задоволување его. Нема врска со сексуалните потреби и апетити на жената во кревет.
Вака , девојчето што го почнало разговорот вели вака „не знам дали е внатре или надвор“ разбираш? значи велам дека е можно , ако некоја од вас мисли дека девојчето е со голема , па она има проблем , кажете и вие така , јас не мислам така.
Најдобриот оргазам што сум го добила бил со човек со мал кур, а овие со поголемиве можат кофа вода да закачат и да им ја носат на тие со помали. Толку од мене. ФМП
Абе не умеете да препознаете кога девојките ви фејкираат оргазам само за да им се симнете, што туку филозофирате овде ?
Најјаки сте ми вака кога ќе почнете да мејнсплејнувате за жена, женско тело, сексуалност и оргазми. Демек ние не знаеме што сакаме, што ни одговара, што ни е убаво, па мора вие Тарзани, алфа мажјаци да се уфрлите во разговор и да ни објаснете. Reality check, абер немате.
Впрочем колку е таа средна должина и дебелина, тоа сметам е дебатата тука и целта на темата, зарем не?
Ми се допаѓа што ете се разбравме и сметам немаше потреба од навреди за искажано мислење зарем несум повторно во право?
Не те навредив, туку емпириски се обидував да ти докажам дека не можеш да знаеш како е подобро, освен ако не пробаш. Тоа прво. Второ, тоа што мене ми е убаво, не значи дека и тебе би ти било убаво. Глупав ви е муабетот да убедувате некого дека 'поарно' е со поголем/помал. Како може ти повеќе да знаеш како другому е поубаво? Егоистички е и арогантно да си земаш за слобода да кажуваш на други како им чинело. Ти ако сакаш големи, терај со големи, твоја работа... никој не ти брани. Мене не ми кажвај шо сакам.