Баре Барем да го цени тоа што и покрај тој проблем си со него и никогаш да не те повреди има и такви што имаат мал ке си најдат личност што ќе ги сака такви какви што се што ретко кој би ги сакал но не го ценат тоа и знаат да повредат најболно.... ♀️♀️
Па не е чаре ова. Ќе им здосади по некој период позата, и на него и на неа. Едноставно не се компактни и тоа е тоа. Решение да раскинат и да си најде друг, или швалер, надарен. Еве нека пишат дали и колку има такви кои останале со партнерот иако не ги задоволувал. Дали девојките кои на претходните страни се пожалија, сеуште се со партнерите, ако да, како уживаат во сексот сега?
Been there, done that. Најлошо искуство до сега. Поише бев фокусирана на глума и контрола на фаци, отколку што било како уживав. Мислам дека не беше возможно тоа. Се осеќав преглупаво, не сакав никако да го навредам, дечкото беше скроз на место, го врткав со месеци, дојде у друга држава за мене али.. чао.
Не им било пишано да се со девојка за стално јбг...не секој има среќа. Да ми се погоди ваков, би се осеќала како со дете да сум во врска, не со маж.
Земи мерки обавезно пред било што. Ја не си верував на сопствена интуиција, мислев нешо бладам, дека нема шанси да пипам само патент. На крај искочи пипнав и само кожа. Да, земи мерки, добри и тоа.