Добро де, кажа и она сто пати до сега дека не би и сметало тоа во иднина. Ама не, мора уште еднаш да и повторите да му раскине.
@4blueo0 ти кажале веќе, мисионерска со нозе на рамења и доги. За каубојска треба да има дебел, инаку ништо од бизносот. Туку, ме интересира, како тоа површно е да сакам нешто, во случајов - голем пенис? Сите ние правиме одредени избори, па како што карактерот треба да пасува, треба и пенисот исто. Некои жени имаат плитка и тесна, па долг и дебел не им одговара. Зашо ја да бидам исфрустрирана, а има толку мажи на планетава? Сакам комплетен пакет, па ако една променлива не ми е океј, не бива и готово. А сеа да те прашам - уживаш во сексот или не? Позите се тие, пенисот е тој, зашо да се патиш?
Различни луѓе, различни приоритети/интереси/желби. Кој каков сака нека си бира. Само тоа е проблем во темава: -Ти да сакаш мал! -Е не! Ти има да сакаш голем! Остајте ги луѓето на мира.
Сите викаат така и после некоја година гледаш незадоволна и си бара друг. Не и таа нема да го осети ни пенисот.
@WildMk у право си се што си пишала, ама штом она бара совет што и како да прави, значи конкретниот пенис не и одговара. Нема што многу да се збори - нема да му порасне, ниту некоја нова поза ке измислат...
Аха ок, не знаев дека ти си божицата на врските и сексот, па знаеш сите што прават во кревет и зашто се разделуваат
Замисли си... Фетиш, валкани зборови во клемпави уши. Што поклелмави - толку повеќе љубов. Не треба операции, да се лаже, најдобро искрено, па кај ќе се погоди - таму. После ќе се чудиш од каде децата со клемпави уши... Аронија.
Не, оти не и готви и чисти затоа се разделуваат. Сексот е исто важен, а се лажете дека ако не ве задоволува ќе останете со него.
Не можам да си замислам. Маж ми има убави уши Плус валканите ( омг) зборови му ги кажувам на глас со гледање во лице, не на увце
Смешното е што во оваа тема се гледа неискуството на луѓето за да се задоволат.Ќе им дадеш едно нешто во случајов к*р и само тоа ќе го искористат.
Некои од советите се навистина катастрофа, но како што и сама кажа, тоа е нивна површност и празнина. За жал секакви не има. Тренд е да се колиме за ЛГБТ права, за феминизам, но во ваков случај советуваме да раскине со дечкото бидејќи му е мал.♀️♀️♀️ Мило ми е што си зрела и не ги зеде во обзир тие бесмислици. Штом те задоволува на поинаков начин, проблемот и не е толку голем. Според начинот на кој зборуваш за врската, за него, би рекла си дека си една среќна и исполнета девојка, а тоа има многу по голема тежина од еден вагинален оргазам. Уживај си во врската, ја имаш таа привилегија да знаеш да уживаш од многу повеќе аспекти одошто само во пенетрација. Жалосно за оние кои ги задоволува само тоа.
Не ги оправдувам тие што имаат такви мизерни мислења, но ти дојдена си овде да се докажуваш колку го почитуваш дечкото итн? Кого му е гајле? Праша за совети, имаш и добри и лоши. Јас сметам и уште еднаш ќе повторам земете играчки т.е дилдо или ете за зголемување колку толку пенисот и решен проблемот.
А кому му е гајле што нечиј приоритет во врската е голем пенис, па постојано го потенцира тоа низ мислењата и ја советува да раскине со дечкото? Нормално дека ќе возврати, да даде до знаење дека не и требаат совети од тој аспект. Девојчето побара совет и искуства за подобар секс СО НЕГО, колку што јас видов никаде не го доведе во прашање останувањето во врска.
18cm доволно е?за другар прашувам Среќа па е 21 век,постојат толку препарати за зголемување на пенисот,креми,направи,па ете и за тие машки има решение.Али за жал нема направа ни крема,за додавање на мозок,тој што се родил глуп,глуп и ке си умре. Совет од мене,а ти понатаму убаво размисли си.Ако го сакаш искрено од душа дечкото,ти значи,и ти е све во животот,збори со него отворено,купете препарати за зголемување,пробувајте секакви пози,пробувајте се што можете меѓу себе,и верувам дека ке успеете,не е све до сексот во животот,да проблем е но не некој,кој неможе да се надмине,ако се сака се може.Неможеме да сме совршени,неможе да имаме се во животот,мора нешто да ни фали.Ти посакувам се најдобро,и се надевам дека проблемов ке го надминете еден ден
Знам дека сум оф топик ама чисто ме интересира кои се тие препарати, креми, гелови па да земеме сите да ги направиме по 30 цм па да се тепаат жениве по нас, јер, ко што гледам некои само тоа барале, голем к*р. Големината на пенисот не може да се зголеми, ама апсолутно со ништо. Со сите тие кремови, направи, справи може да се добие некое незначително зголемување од 1 цм. Единствено може да се зголеми операциски. Како, не знам, ниту ме интересирало. Каков си е, таков си е. Го носиш од раѓање до умирање. Ако му се свиѓа некому, арно, ако не, пак арно. И не знам зошто горе дававте примери со мали гради, кога подобар пример е изгледот на вагината. Големи/мали срамни усни, бојата на истата, мирисот и останати преференци како длабочина/ширина кои може на нас машките да ни изгледаат одвратни, а ни изгледаат некои, бидете сигурни. Е сега, замислете како би би било ако некој ви каже дека имате грда вагина и поради тоа не ужива во сексот со вас и сака да ве остави. Замислете само.
Не е за растење на к*рот туку мислам дека тоа е повеќе за поцврста ерекција.. овде погрешно ја разбраа или толку разбираат некои..