Јас би ти препорачала да вметнете дилдо во сексот, само не знам како дечко ти би реагирал на тоа, претпоставувам дека е прилично несигурен.
Певецу, убаво читам јас пажљиво. Углавном. Само за ширина и длабина можам да погодувам што ќе пројде. А за боја јок. Розева корална црвена виолетова ич не знам што е во тренд. Преференци се јасно, ама да спомнеш дека ради боја некој ќе се згади... тешко. Од се твое спомнато мислам само мирис е гаден ако особа не држи до хигиена или има инфекција. А се друго е скриено . Мал пенис се гледа на прва и е податлив за предрасуди.
Дечко со 5 цм кур не е тешко да се претпостави дека е несигурен коа станува збор за вклучување дилдо во сексот.
Постои и hollow дилдо. Ама мислам пре тој ќе ја остави отколку да стави тоа на себе. Шпекулирам @4blueo0 , не се лути . Можда и шупливо дилдо нема да запали ама барем ќе знаете на што сте. Плус пробај одгоре ако не си пробала , или мисионерска ама со споени нозе на едно рамо а тој да седи пред тебе врз свои нозе. Сите тупиме по малце ама ФАКТ е дека мора да има триење и чувство на исполнетост.
Ако предложам да земеме дилдо, би зел, свесен е сам за се и нормално дека би се согласил за и мене да ми е убаво. Само прво сакав да испробам со некои нови пози или што знам јас, барам начини, сакам и него да му е убаво затоа дилдо и други податоци ми се на заден план.
Па ако ти вели дека му е убаво, верувај му. Не се плашете да експериментирате со се што ќе ви се чини интересно.
Добро, има парови што имаат секс ама би можеле и без да имаат. На некои им е повремено опуштање, не постојана навика. Ако имаат секс не значи дека им е пресуден во врската. Или имаат проблем како во случајов и ако го решат арно, ако не, можат и без тоа.
Да не се праиме наивни, секој недостаток влијае на самодовербата па така и премногу малото пенивче. НО ако тоа го има прифатено партнерот и не му се плеска у фаца при секоја караница е сасвим океј. У врска со случајов @4blueo0 пробувајте најразлични пози и ќе осетите која ви лежи најдобро. Многу избор немате, пенетрација може и нема да се деси никогаш но сексот секогаш може да се зачини, затоа постојат сексуални помагала.
Затоа многу луѓе изневеруваат од лош секс или од недостаток на секс ,не ги оправдувам туку само кажувам. Незадоволни во кревет ама не сакаат да раскинат ниту да се соочат со тоа па до е*ат настрана а сексот е потреба .
А зошто да не можат? Некои не чувствуваат потреба. И плус ако ова се однесува на мене, ние имаме секс, кај реков дека немаме? Милион пати едно те исто го повторувам и пак некои се прават дека не ме сфаќаат, па остави го, па ме прават будала пошто ми бил најбитен карактерот, па сме имале секс еднаш месечно, па ми бил битен курот затоа сум барала совети... итн итн итн Уште будала и глупава испаднав затоа што го сакам дечкото и неговата душа. Како и да е, ви благодарам на сите за советите и предлозите, ќе се обидам да пробам се што ми препорачавте (освен операција секако), се надевам ќе се најде начин. Се одјавувам тука, благодарам уште еднаш, поздрав и секое добро!
Верувај дека сексот има важна улога во секоја врска, страста, емоциите и потребата за меѓусебно задоволување и достигнување на ,,врхунацот" некогаш играат клучни улоги во врските. Нема ништо поубаво од однос со саканиот, пред кој можеш да бидеш скроз своја, да бидеш опуштена, да уживаш, да внесеш доза на страст и хемија. Плус сексот е потреба и е задоволство, не е морален дел од врската или од животот на луѓето, ама мислам дека со причина постои, и таа причина покрај репродукцијата е задоволството и уживањето.
Колку ја извртеа темава некој членки што к**р со очи не виделе. Па уште совети ќе давале @4blueo0 не им замеравај
По стоти пат ќе кажам- кај некои не е битен и цел живот можат да издржат без секс. И толку. Нема филозофии. Тебе ти е битен, на други не им е. Simple as that.
Двајца здрави и прави луѓе во врска или брак, тешко дека би издржале без секс и тоа цел живот . Од љубов, од страст, од таа потреба за интимно поврзување со партнерот, шознам, сепак цело е кога има се. Освен ако двајцата се асексуални.
Мојов има најголем од сите што сум ги имала до сега бројката почина со 2... А и влакнест е ко шимпанзо. Така да паѓа на твојов критериум. Мислам дека перфектен не постои. Да го оставам заради влакната на грб?