ajde da zborime porealno prendi e otvoreno pred dve godini i ni otvori oci od pocetok pazaruvam od niv i se e super
Jaс од таа во Чаир никогаш ништо не наоѓам,а во другите не сум била ,таа во Центар видов дека ја затвориле
PRENDI олеснување за секоја жена Најлесно ми е кога купувам во ПРЕНДИ . За секој од семејството наогам по несто и тоа многу убаво и ефтино. Порано се изморував одејки од бутик до бутик за да најдам несто убаво а сега едноставно одам во ПРЕНДИ и имам се сто ми треба плус тоа по супер цена. Господ се смилува на нас ,посебно на жените
Робата на пренди мислам дека е само од Турција и тоа од врвни и реномирани фирми. Во ПРЕНДИ никогас не сум видела парце роба на која несто и фали за разлика од некои други кои се обидуваат да ти тутнат несто со дупки и криви шавови.
Да, денес го отворија во центар и сега цените се 220 ... си купив две блузи, а и материјалот е убав, немаше нешто многу избор, а и немаше гужва, до прва ќе носат роба (велат вечерва или утре требало да има роба, а не знаеле точно кога ќе стигнела).
девојки вие брзо сеа што бевте во пренди дали има убави работи за машки на пр. кошули некои ликрени блузички?
Извини не видов дека си пишала. Ги сликав ама не можам да ги ставам сликите ми пишува дека фајлот е преголем