Денес имаше од ташниве, една бела и една светло розева. Имаше и неколку други, малечки за преку рамо, тегет, црвена и портокалова. Гардероба никаква, многу слабо.
Незнам од кога не сум пошла во Пренди. Ама јас никако да си најдам нешто убаво за мене, тоа што ќе ми се бендиса е фалично. Си купив една блузичка, што уште ја носам. Има убави работи, ако знаеш да се облечеш за 200 ден. Се жалат повеќето дека блузите им се скинувале, биле вакви-такви, ама... за толку пари квалитетот е таков.
Денес бев во таа кај Југодрво и ништо немаше се разочарав. Плус, ташни не носат таму. Како и да е си купив една маичка без ракави, бела основа со шарени цветови за 220 денари. И толку беше. Другарка ми проба 2 маички и двете беа скинати.
Женски планирам да одам другата недела, кажете ми во кои денови носат нова роба и дали ја излагаат истиот ден? Фала многу
Не мора да значи, мене СЕ’ до сега ми се погодило (а имам мнооогу купувано ). Една блуза ми се ресавеше, ама ја средив одма и таа Еве баш вчера бев во таа во Чаир, имаше маички од Зара, Топ Шоп и фино изгледаа...
ne znam veke dve godini stalno kupuvam od niv i nikogas falicno ne mi izleglo nisto.ima nekoi muabeti sto ne se realni.uste ne slusnav nekoja da zemala falicno nesto vo prendi.cisto realno onaka
Се купуваат ефтини работи..Кои можеш да ги носиш...Мислев утре да поминам..пааа дали имате информации феминки дали работи?
Da i jas mnogu cesto kupuvam od PRENDI, kako za mene taka i za moeto semejstvo.Maskite kosuli se mnogu ubavi a nemozam da se pozalam i na detskata obleka(kakvi kompletcinja imaat!!!!). A i koga treba da nosam nekade nekakov podarok mozes da izberes nesto navistina ubavo za tolku niska cena.
ajde bidete realni lugeto po cela makedonija otvaraat butici kade i da otvorat lugeto trcaat po niv a sega slusam od drugarki so rabotat kaj niv deka i vo beograd ,zagreb , i solun ke otvaraat.ednostavno se pojam.imaat preku sto vraboteni i navistina se top.cela zima kupuvavme jakni od niv za dvesta a sega koga gi pofaliv i jas li rabotam kaj niv. bravo silve realna si.
Па ова нема ни у Београду. Овие пренди спамери да ти биле. Кога сте веќе "случајно" информирани девојки кога нова роба ќе има на југодрво? Зш оваа е зимска грда, останата па ај да се продаде во центар ја лупнале т.е сте ја лупнале! И дали ќе има ташни на југодрво? И кондури да не ќе има? Или тие само за во Солун и Загреб се планирани?
Јас бев денес имаа нова роба. Имаа многу убави маички, болерца, кошулки, сукњи, фармерчиња И да ви кажам дека во недела работи и она Певекс позади собрание, помеѓу полициска станица Беко и Космо Таму па нема што нема До 300 денари најскапо парче облека.
sme bile i tamu .samo falicni raboti prodavaat.izvini ama PRENDI E PRENDI.nema bolji od PRENDI ,toa go znaat lugeto nema potreba ti da im kazes kaj da odat. ovde temata e PRENDI.pozzzzzzzzz