aj barem kazi kolku zema bonus za kazuvanje na adresa na lugeto kaj da odat.... sega se setiv pa vie ste so zatvorivte na jaja pasa,pa posle bevte na jugodrvo pa posle dojde prendi i si zaminavte i na kraj za prodavnicata sto im kazuvas na lugeto inspekcija vi zatvori.da da da vie se lepite za PRENDI ama ne vi uspeva nekako,,,, pozzzzz
Jas mislam deka nema potreba od prepirki i ubeduvanja .Rabotata i uspehot se najdobri pokazateli za edna firma kolku e uspesna pa i toa kakva roba ima i so kakov kvalitet. Musteriite toa odlicno go znaat i go izrazuvaat preku se pogolemata posetenost na prodavnicite vo ovoj slucaj mislam na PRENDI .Sto i da se kaze se e izlisno. Jas sum realna i taka gi gledam rabotite bez razlika dali toa mu se dopagalo na nekoj ili ne .megutoa sekoj ima pravo na svoe mislenje. Pozdrav do site feminki.
ја напнавте темава малце поготово со последниве коментари и бесплатниот маркетинг и да, стварно нека каже некој од "блиско информираниве" дали ке носат ташни на југодрво пошо полесно е за одење таму за повекето потрошувачи него на другиве места во чаир и карпош ако не се лажам.
Стварно ја испотивте темава. Силве де прашај таму претпоставените, дали ќе имаат чанти на Југодрво, нема смисла, на најфреквентно место имате дуќан, а чанти нема. Поздрави натака.
И мене ме интересира дали има нешто убаво во Пренди што е во центар, дали воопшто да одам. И ташни кај има, како што разбрав во тоа во Чаир ама немам појма кај е тоа Пренди ..
Сега бев до прендево и да кажам дека овој пат ми се виде премногу роба има што да се избери , каква кошулка си зедов со точки или бобици
вчера другарка ми носеше кошула од пренди, мооогу беше убава...вели дека имало нова роба и голем избор
Нова роба има и во Пренди- Струмица. Начекав и јас да се подновам со фустанчиња, маички и кратки панталончиња.
BTW mislam deka za taa cena ne mozeme da si go kupime materijalot , ne pa da ni go soshijat Prendi e mesto kade sto moze sekoj da si go pronajde svojot stil a i da ne go kosta mnogu realno takvo nesto ni trebase vo Makedonija a najmnogu sum srekna sto go ima i kaj nas vo Strumica [mod-kirilica:3kamvmv9][/mod-kirilica:3kamvmv9]
девојки...јас искрено сега прв пат слушам за пренди и денес го видов во чаир....па би ве замолила ако може малку подетално да ми казаете за каква гардероба станува збор!....
Денес бев до ова Пренди во Чаир и најсериозно имав некакво претчувство дека ќе најдам друга ташничка (како онаа црвената). Well guess what? Најдов! Сега си се како братче и сестриче Спојлер Други вакви немаше (имаше други некои црни, портокалови и маскирни), ја прашав и продавачката дали ќе донесат скоро - не знаеше да ми каже. Од гардероба видов некои фустанчиња, земав 2 од кои едното ми е кратко па ќе идам да го сменам утре/задутре и 1 мнооогу убава маичка. Друго ништо не ми фати окце, али од претходниот пат кога бев пред 2-3 недели имаше бајаги нови работи.
За ташничкава кажа една феминка уште минатава недела дека во Чаир ја има една само и е црна боја ии ете не се продала се до денеска
Jas sum od Gevgelija i sekojdnevo ja posetuvam prodavnicata na Prendi ovde...posledno sto si kupiv e cvetno fustance, mnogu sum zadovolna i znam deka ke bide odlicen izbor za vikendite...)