Да ве известам дека има донесено нови летни ствари во Пренди во Карпош 4(Нерези би му дошло). Прееска бев, имаше многу, многу убави фустанчиња, ама немаше бројче за мене . И блузички фини има. Другарка ми си купи блузичка по кратки ракави со принт на мики маус, портокалово накај розева е. Ќе ја сликнам баш кога ќе ја носи и ќе прикачам слика. Ги меркам сега тие долгите фустани за на плажа, има еден виолетов, лелеав таков. Ај да се надеваме дека во некој од наредниве денови ќе биде мој.
за машки имаш доста поголем избор, и во пренди, и во магија, ама во карпош таа магија, во Aеродром не сум видела машка роба. има секакви дуксери, убав фармерки за мажи, добар избор
за машки имаш доста поголем избор, и во пренди, и во магија, ама во карпош таа магија, во Aеродром не сум видела машка роба. има секакви дуксери, убав фармерки за мажи, добар избор[/quludor ludoto 19 може да ми објасниш каде точно се наоѓа магија во Аеродром?
Mагија се наоѓа на 2 кат, од страната на пазарчето, нели, ќе се качите по скалите, и десно одма, нема шанса да ја утнете, за жени има свашта, од 150-390 им се цените Hе сум била оддана Kолку што знам нема Mагија во центар, само Kарпош и Aер.
Денес бев во пренди на јуугодрво немаа нешто посебно јас си земав само една маичка, иначе сега е се по 220
морам да признаам дека од вашите мислења мислев дека има стварно добри парчиња и гоооолем избор па посакав да си купам и јас нешто ефтинко, до сега немав посетено ниту една продавница пренди и искрено се разочарав .... мене ми изгледаше се како секан хенд стор па дури и таму мислам дека има поубав избор моето огромно Не за оваа продавница искрено ме разочаравте
Jas bev vcera vo Prendi imaa mnogu ubavi fustani koi na drugo mesto se po iljadarka. a kako i sekogas imase mnogu luge. si zemav nekolku raboti koi se top. pozzz
Магија кај ЗОИЛ немаше, имаше една продавничка со евтини ствари, носеа турска роба, имаше и Зара, Топ-шоп ствари али ја затворија од УЈП сега скоро. Битно не се викаше Магија, некако Дуплекс, Муплекс се викаше.
се сложувам со коловоз и јас неколку пати имам отидено во тоа што е на југодрво и освен една маичка обична црна на кратки ракави и таа портокаловата ташна што прашав за нејзе во предходниот пост ништо друго не ми фати око
Во пренди секогаш си наоѓам по нешто и исто и во певекс во карпош 4 а каде има певекс во центар?? ако може некој да ми каже...