Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Пренди

Дискусија во 'Мода и стил' започната од biggirlsdontcry, 25 март 2012.

1. Cakica

Cakica Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    7.665
    Ќе ми објасни ли некој кај точно се наоѓа Пренди кај Југодрво

2. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Ако се движиш од ГТЦ кон олимписки базен право по улицата што води кон него, кога ќе стигнеш на главната улица веднаш десно од страна на олимписки ќе видиш со големи букви пишува Пренди на продавницата.
    Ако доаѓаш од кај Веро центар на пример ти доаѓа во линија со него после олимписки базен.

На Cakica му/ѝ се допаѓа ова.
  3. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.652
    Допаѓања:
    6.521
    Женски, има некоја што била во Пренди на Југодрво последниве денови да ми каже што има, што нема и дали има фини работи? Поточно ме интересира за тексас фармерки, не треба премногу детали ама онака убави да се, маици по кратки ракави може и со цветен дезен, летни кошулки.. И исто знам дека кажуваа феминки не носеле ташни на Југодрво, ама ако донеле кажете ми зашто ми требаат да си купам. :)

Знам само еднаш поминав од тоа Пренди кај Југодрво и на излогот имаше маичка со цветен мотив и ми се засвиѓа иако не ја загледав убаво. Па и колку да нема избор, сигурно ќе се најде обично бело маиче по кратки а и за париве богами си вреди. И сега сватив дека 1000ва што ја имам можам да си купам 4-5 парчиња од Пренди, па ќе можам да си менувам летово а не да ги дадам сите пари на Фиори, Калиопе, Котон.. Иако има ефтинки работи во Фиори, ама повеќето се катастрофа а и во Пренди ќе можам сигурно да најдам слични на нив за дупло поефтино. ;) Ее, и јас сум почнала да размислувам економично.. шта чеш. :D

4. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    а има ли пренди веб страна...
    барав но не најдов :D

5. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
  6. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.652
    Допаѓања:
    6.521
    Бев денес во Пренди и искрено немаше ништо, повеќе од облеката беа партали, иако имаше неколку фини памучни маички по кратки со апликации на нив, јас си купив една маичка со набрани ракави, и на неа пишуваше H&M, сигурно ги носат аутлетите од пред 1-2 години. Ако побарате малку повеќе ќе најдете нешто сигурно. :)

7. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.752
    Допаѓања:
    23.307
    Прилепчанки нека кажат нешто за Пренди што се отвори ПП :) дали се задоволни, дали има убави работи :lol: поблиску ми е Прилеп па да знам дали да се закренам и да одам специјално за во Пренди.

8. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    340
    Може некој да ми каже дали има убави работи за девојчиња до 2 години ?? :)

9. silve77

silve77 Нов член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    4
    Да, се разбира дека има убави работи, ПРЕНДИ СИ Е ПРЕНДИ.
    Јас лицно би ти препорацала да го посетис.

10. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Леле Силве, сега ти ги гледам мислењата и освен на тема Пренди никаде на друго место ништо немаш пишано.

Рака на оган ставам дека работиш таму, ама не гледам ништо лошо тоа јавно да си го кажеш. Башка би било подобро ќе не известуваш кога имате нова роба, што каде сте донеле па и со тоа ќе се зголеми посетеноста. До душа можеш и да сликнеш некое парче кога добивате нова роба. Така само подобро ќе направиш, а онака одбивна стануваш кога се правиш наудрена... а апла се гледа дека не си само купувач во Пренди.

И озбилно кажи ми кога добивате роба да дојдам тој ден, онака неколку пати сум влегла и дали во погрешен момент ништо добро не сум си нашла..

И за твое и за наше добро дај да си соработуваме, не сме ние од Марс паднати доста со приказниве Пренди е тренди.. кажи ни ти кога носите нови работи да нападнеме знаеме дека сте тренди, гледаме и сами.

На AhThatFemaleProblems, lauras, Mashni4ka и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Mar.Na

Mar.Na Активен член

Се зачлени на:
    23 април 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Секоја недела има по нешто ново и интересно :) супер се летните модели...

12. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    ^^ Силве, дај барем биди од корист и известувај не кога има нова роба. Или убаво ти викаат сликни некое парче и прикачи слики, да видиме што - како има, еве на пример за оние како мене, што одамна не биле.
    Не, озбилно, одамна немам отидено до Пренди. Последниот пат кога бев беше пред 3 недели и ништо не ми фаќаше око, ама имаше и некои убави блузи за кои бев скептик да ги купам затоа што знаев дека после пола Скопје ќе го има тоа парче..

На ketisk му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    Првиот ден имаше онака солидна роба, фармерки имаше убави и пантолони, а секојдневни и убави маички имаше и за извоз, а и кошули убави имаше заборавив. Ако ти е поблиску посети го, само информирај се кога носат нова роба, неделава баш имало донесено некој летни цветни фустанчина и кошули,ама немам појдено.

На lackygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  14. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.752
    Допаѓања:
    23.307
    Фала на одговорот. Ако знаеш кога носат нова роба, те молам информирај ме ;)

15. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    Мислам во среда, ама не сум сигурна.

На lackygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    942
    Допаѓања:
    1.396
    Последно што зедов :)

Прикачени фајлови:

• page.jpg
      page.jpg
      Големина на фајлот:
      281,3 KB
      Прегледи:
      454
    • pagejkjk.jpg
      pagejkjk.jpg
      Големина на фајлот:
      248,7 KB
      Прегледи:
      454
    На la-chicka, marama, Squirrel и 3 други им се допаѓа ова.
  17. nadide

nadide Нов член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    4
    super se samo vo koe prendi gi ima///? ako moze da mi kazes

18. silve77

silve77 Нов член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    4
    Што има јас да ти казувам.Јас знам бидејки многу цесто сум во ПРЕНДИ .Оди и ти па ке знаес.
    Со секое оденје наогам несто сто претходно не сум го видела.Знаци поцесто треба да се оди и да се проверува,знаес постојано има несто ново.

19. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498

Оф леле! |(
    Што има па ти да ми кажуваш, нели? Која сум јас да ми кажуваш? :D
    Треба почесто да одиме во продавниците на Пренди, затоа што се најдобри, најзакон, најквалитетни и пак најдобри. ( не бе не се повторувам ко тебе ) :wasntme:
    И не бе, пола Скопје го нема тоа пончото и карираното кошулче!

Едит: Барем ако ,,висиш'' во Пренди цело време, нека те стават за заштитено лице, ако ништо друго :lol:.

На nekoja85 и ketisk им се допаѓа ова.
  20. silve77

silve77 Нов член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    4
    Во ред како ти ке казес.