1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Пренди

Дискусија во 'Мода и стил' започната од biggirlsdontcry, 25 март 2012.

1. Blue-eyes-girl

Blue-eyes-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    30
    Има ли некоја продавница на Пренди во центар ?
    И која е таа што исто така имало многу ефтина роба,марка било се.Имало мног работи од zara, bershka, pull and bear ? ако знаете пишете, ќе ве молам :)

2. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Пренди во центар е тоа што е кај олимписки базен, а таа друга продавница со таква роба како што пиша мислам дека е Певекс.

3. Tashaa

Tashaa Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    38
    жална вест да ви соопштам..певекс во карпош е затворено прееска бев..ваљда заради што не даваат фискални така да само пренди ви е на располагање некое време ;)

4. sunfemina

sunfemina Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    1.731
    Допаѓања:
    843
    Сите продавници ги затвориле? Зошто Певекс има и на повеќе други локации колку што знам, јас имам видено во близина на даре џамбаз од спротивната страна на улицата, а ми имаат кажано и дека имало и во близина на Беко во центар.

5. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Девојки дали имате сознанија во битола дали имаат намера да отворат Пренди? Ако не приморана сум Прилеп да одам

6. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    Не разбирам...кога веќе знаат сите дека работите и ги рекламирате пренди...што јас лично не мислам дека е ништо лошо ниту некого обвинувам...нормална работа..но зошто воопшто се криете..како демек ние ќе ве обвинуваме..наместо тоа...бидете навистина од корист.известувајте не и одговарајте на нашите прашања.Не сфаќам дали мислите дека овој виртуелен свет нешто ќе ве скрие.Па дај...ние до толку прости и не сме...па дури и најмало детенце ќе сфати дека сте поврзани со пренди.

Уште еднаш ќе напоменам...никого не го интересира дали ќе глумите дека сте или не сте поврзани со пренди...повеќе и во ваша а и во наша корист е да не информирате па да ви бидеме верни купувачи :)

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  7. guguence

guguence Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    320
    Јас пред некој ден си купив убаво карирано кошулче

8. Champs.Elysees

Champs.Elysees Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    117
    Дали некој знае кои денови носат роба во ПРЕНДИ ? :)

9. lepa.milena

lepa.milena Истакнат член

Се зачлени на:
    24 октомври 2011
    Пораки:
    346
    Допаѓања:
    161
    Кога ја прашав газдарицата на Пренди, таа тогаш беше на каса во продавницата на Југо Дрво, и ми рече дека во Скопје носат роба секој ден, а точно кое време не знаела, најчесто демек дека наутро или на вечер... А во другите градови на 2-3 дена... то ми кажа кога ја прашав за во Прилеп, а јас најчесто си одам во Југо Дрво, оти и одма тука живеам и секој ден по 2-3 пати поминувам покрај Пренди, ама ретко кога имам време да влезам поради обврските... ама кога ќе отидам, по една-две блузи си земам
    :D

На Champs.Elysees и M.Chocolate им се допаѓа ова.
  10. Nastjaaa4

Nastjaaa4 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    81
    ее сега драги мози би сакала да ве прашам дали има нешто интерено во тоа пренди во прилеп???

11. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    во пренди во струмица прилично слаб избор се едно па исто уште зимските работи не им се тргнати една од вработените ја познавам обично среда или четврток добивале роба ама кога и отидам нема ништо убавите работи си ги криеле во магацинот само за своите најблиски на почетокот само што си земав нешто поубаво сега за сега ништо не ми се допаѓа.

На Evellyn му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    Првиот ден имаше навистина убави работи, фустанчина, блузички, фармерки, пантоломи, кошулчина.... И тоа навистина убави, не онака без веза.

Сега одамна немам појдено, а и незнам кога носат нова роба, ако сте во можнос посетете го ќе најдете сигурно нешто убаво!!

13. OneDirection

OneDirection Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2012
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    238
    Бев денес во Пренди во Струмица и имаше доста убави работи.
    Јас си зедов едно корсетче розево и маслинесто болеро

14. Smurfette.M

Smurfette.M Популарен член

Се зачлени на:
    13 септември 2011
    Пораки:
    1.072
    Допаѓања:
    621
    јас бев во пренди на југодрво, баш тогаш носеа нова роба ама немаше нешто онака убаво..или барем мене не ми се допадна :)

15. Squirrel

Squirrel Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2011
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    437
    Еве да ви кажам на сите што сакавте да дојдете во Пренди Прилеп, слоподно ПОВЕЛЕТЕ.

Сега си идам од таму, има нови работи донесено, рамбовки со чипка околу вратот и петличина онака баш за излегување има во секакви бои, блузичина има мноогу нови и интересни, фармерките се старите, има и убави црни и кремасти пантоломи(јас имам такви мн убаво стојат) фусанчина има и ко за секој ден и за излегување цветни и едни што ми оставија мн впечаток корсети ли беа, сукни ли беа незнам, собрани горе имаше цветни, со точки ептен беа убави!
    Друго....КОшули има Црни бели цветни карирани секакви.... Посетете го никако нема да зажалите!!

ако има некој некое прашање нека ми пиши слободно ЛП

16. silve77

silve77 Нов член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    4
    Во ПРЕНДИ Гевгелија и во Пренди Струмица утре се оцекува нова роба .
    Ке имаат нови летни модели.Цисто да ве информирам ,за да не ме критикувате дека не сум ве информирала. :!:

На Squirrel, sunfemina и papagal4e им се допаѓа ова.
  17. papagal4e

papagal4e Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    135
    Утре одма во Пренди :)

18. silve77

silve77 Нов член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    4
    ДРУШТВО

Денес во ПРЕНДИ Гевгелија и ПРЕНДИ Струмица пристигна многу убава роба. :talk: :talk:

19. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Леле јас од Гевгелија, а не сум била ниту еднаш во тоа Пренди. Срамота :tmi:

Силве кога ќе има нова роба кај Југодрво во тој дуќан, да поминам да си земам нешто. :)

20. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Во нашиов град во Пренди ништо асално нема. |(

Се некои блузи ко од хартија, никакви модели.
    Зошто кај нас не носат роба како во другите градови, не знам.