^Саја има земено минт панталони од Певекс (ако и ги имаш видено во Модни критики, преубави се ) ,инаку стварите во Певекс ти се прилично ефтини, има едно во Топанско до Принц Маркетот, и знам во Карпош имало ама демек го затвориле.. За други места незнам каде има.
И да, и јас ќе се согласам дека во Певекс има сто пати поубави работи, сум била и во Пренди и не најдов ама баш ништо, само една маичка и баш во Пренди сум видела валкани работи, што имаат изглед на износени па сум видела и да се искинати. Баш Певекс нема фалична роба, и си купив три прекрасни маички, што слични сум гледала и по 'поелитни' продавници низ Скопјево, за разлика од изборот во Пренди.
Абе сите форумџики саде Певекс и Пренди, подалеку не виделе, 100% сите работиме во некој дуќан. Не туку се перчите, нити добивате некој муштерија плус/минус ако го пофалите работното место, нема некој вас да ве прашува дали во Певекс или Пренди ќе купува. Има задоволни и од таму и од таму. А не дека и робата од двете продавници немаат фалинки. Ќутете си и прајте си промет, или и ова не ви е доста. И еве ти искрено, во Певекс можат 10 работи да се најдат, а во Пренди преку сила 2-3. Сакаш да ти оставам CV, вработена сум во Певекс.
Jас гласам за певекс. може ќе дадам 300 денари, ама барем знам дека нешто убаво ќе си купам, барем поубаво од пренди искрено подобри се певекс
Не за друго смешни ми се комантарите од типот, само таму од цел град си наоѓам убави работи, и нигде на друго место. Молим ти се, или немате очи или слабо се фолирате. За најефтини се, и им нема рамен за цени за Пренди зборам, ама дека само таму има убави работи и нигде на друго место, убава прво-апрлиска шега. Во певекс, цените не се фиксни како во пренди така? Во певекс не сум била, во пренди повеќепати, и со сигурност можам да кажам дека Пренди Чаир е многу поопремено него на Југодрво, се наоѓаат симаптични работи, не викам не, само дека се најубави со цел град, не баш
И мене Певекс ми е многу подобар, во Пренди ништо не сум си нашла досега. За разлика од Певекс си купив една сукња што случајно за начекав за цели 250 денари, со висок струк многу убава.
...ајде вчера поминав во тоа Предни да видам што го прендосувате толку.......и тоа во Чаир....ааааиии се ужаснав!!!!...НИКОГАШ повеќе нема да влезам!!! УЖАС!!!
не знам зошто..облеката ми е катастрофа...бар за Чаир зборам....маици некој како за жено во средна возраст..панталони....ужас....само едни на излог розевки онака добри беа ама само тие беа....никогаш не би влегла повеќе.....порадо по скапо би купила одколку онакви ужас парчиња да носам...добро може јас немам таков стил...не мора да значи...
Ај кој бил во Пренди деновиве, нека ми каже дали има рамбовки? Ми треба итно некоја ефтинка, а немам време да одам.