Vo Prendi stvarno ima mnogu bapski i bezveza stvari ali moze da se naceka i po nesto dobro. Eve nesto sto jas imam kupeno tamu pa vie procenete
eve gi i ostanatite sto ne mi davase da gi prikacam Jas mislam ne se losi, a vie?! Inaku site se od Prendi vo Karpos 4. Pred da me bombardirate so komentari da vi kazam deka se iznanosev za tie pari. E da, pantalonite na 5 slika se "kozni" ama za 200 den... arni se, fustanceto so bolero na 3tata slika sakam da go odnesam da mi go odvojat posebni da bidat mislam deka ke bide ok a kariranite sivi farmerki se krateni taka da podugacki bea ama jas sum si poniska taka da toa e (ako nekoj go interesira mozno e uste da gi ima vo Prendi na Jugodrvo) pozz
Бев денеска во Пренди у Карпош 4, си купив една најобична црна рамбовка и една блуза со пастелни бои некои.
Хеланки црни обични има ли долги да бидат, ај ако бил некој нека ми каже да знам дали воопшто да одам.
Феминки, јас од тие црните кожни панталони сакам да си правам шорц. Интересни се, со нитни што ми се свиѓа, само некој да ми каже дали ќе издржи материјалот шиење и сечење???
Денес бев во пренди и немаше нешто посебно.Онака топчиња за секој ден се наоѓаат , јас си земав една како у разни бои прекрасна е -Иначе баш тогаш ја редеа новата роба има интересни морнарски топови со каивче,футанчиња се наоѓаат интересни.
Аааааа пријатно сум изненадена, во Певекс ништо посебно не најдов ама во Пренди пробував многу убави работи, за жал ништо не си купив се некоја маана имаа, розева туника со чипка по ракавите прекратка за фустан а предолга за блуза, еден топ петролеј боја проѕирен, се нешто така... а може требаше да си купам нешто, ќе тркнам деновиве пак
Изброт во Пренди центар е катастрофичен. Маички еден тон, во многу убавки бои, ама коа ќе видам некоја блесава апликација на нив, ми се лоши. Ме бендисаа многу една маичка тегет со крем линии, ама претенка беше, ептен се скрозира прслукот одоздола. Фустаните и суќните, воопшто не ми се допаднаа. Се ми се чини дека изборот во Чаир е многу подобар, барем аслани кошулчиња има пообични маички. Оваа убавака боја, ама некоја детска апликација на неа што беше, ептен ми крши филм.
Информација од фб страницата на Пренди : цитирам: Zdravo nasi fb prijateli i ceneti potrosuvaci .Da ve izvestime deka za Prilep , Strumica i Gevgelija novata kolekcija pristignuva denes. Povelete posetete ne pa ke se uverite i samite deka PRENDI od den na den go podobruva kvalitetot. Pozdrav i pocit i sekako blagodarnost za posetenosta na site nasi PRENDI prodavnici..