Бев пред некој ден во Пренди во Битола, има интересни работи а бога ми и луѓе премногу, па успеав само една кожулка карирана да си купам бидејќи ептен турканица имаше. Иначе како што успеав да видам имаше прилично убавки работи за тие пари.
Имам купено неколку работи и задоволна сум. Ако сакаш да купиш нешто убаво и квалитетно треба неколку часа убаво да разгледаш, да пробаш.. Деновиве планирам да одам да земам некоја блузичка со долги ракави.
Јас бев минатата недела во Пренди во Скопје, имаше некои навидум интересни работи. Си купив една маица на риги, ама веќе после првото перење ми се изупка. Една кошула црна ми се допадна ама беше многу широка т.е таков и’ беше моделот. Имаше дуксери со преубав материјал, дебели, со апликација, сиви, црни и розеви.
Ај и за ваму да прашам, зошто Пренди и Пвекс ми се најблиску а и едно до друго ми се, па дали би можела да најдам црни долги хеланки и по која цена?
И таман кога помислив дека јас сум единствената феминка која е од Битола и има одено во Пренди, пријатно се изненадив има многу убави работи, минатиот пат си купив две маички и два пара шорцеви цените се доста ефтини и затоа има гужва, па затоа во соблекувалните премногу мириса на пот и тоа е единствената мана на Пренди И едно прашање до мовие сограѓанки - има тука во Битола Певекс ?? така мислам се викаше, има и тема во оваа категорија и ако има, каде е ??
има баш вчера ке одев и попис правеа.. иначе кај баро .. ко ке поминуваш на широк сокак цело свети навечер значи кога ке свртиш накај ноќниот клуб од лева страна кај конзулатот на црна гора
si kupivv nekolku bluzickii i mnoguu si gi sakamm hihi [mod-kirilica:13pex4jp][/mod-kirilica:13pex4jp]
Според мене, подобри алишта има во Певекс. Има во Битола, зад Равена пицеријата (во близина на барот Корзо), кога ќе шеташ низ Широк Сокак ќе забележиш огромен светлечки знак, нема утка
Bev vo prendi i si zemav jakna za 420 denari i se iznenadiv od kvalitetot.stvarno e super.zborot mi e za Bitola.
Во Пренди Битола цените се: 120, 220, 320 и 420 и јас се чудев ама ете тие се, иначе има мн убави работи во Битола во Пренди јас си имам купено 10 тина работи и си ги изнаносив. А во Певекс-Битола бев пред 2 дена ништо не ми се бендиса, се некој крпиња беа некако материјалите, памучни истуткани никакви, само 2-3 работи така арни беа.