Да,во Штип конечно стигна Пренди.Прееска бев а состојбата ужасна.. 200 луѓе можеби имаше,полно внатре а и пред врата,се тепаат,се туркаат.За жал не успеав да влезам да видам што има,полно беше. И утре,и задутре ке има,затоа не се брзам.
Да,во Битола барем што е може да се најде нешто вакво.Има доста нови парчиња донесено,а и се интересни и убави.Јас последно си купив палто кое што го зедов за 420 денари ,а тоа истото во бутиците низ Битола под 2000 нема шанси да се најде.
имасе убави џемпери во вторникот ама кога отидов веке поубавите беа разимани. успеав само два да најдам..ама за парите се преубави
И кај нас во Штип отворија пред неколку дена. Уште не сум отидела да видам, т.е. денес бев ама не можев да влезам, се чекаше надвор, но си отидовме, не ни се чекаше. Големка е продавницата, ниски цени, а какви парчиња има треба да се ѕирне. Наредната недела ќе одам, па ќе видам што, како има.
Бев јас. Како што кажа Primadonna состојбата ужасна, немаше место да се разминеш, премногу народ, дури и ја заклучуваат вратата додека да се расчисти малку внатре. Инаку имаше по некое добро парче облека, ама сепак требаше многу да се чека ред за да се проба. А и внимавајте на цените. На едно девојче пред мене сакаа да и наплатат 100 денари повеќе. На џемперот пишувало 220, а тие и наплаќаа 320. Кога ги праша, се вадеа дека дошло до некаква грешка. Им го остави, не го зема. Така им треба Сепак, има време, планирам да отидам наредната недела некој ден, па подобро ќе разгледам
Мене една другарка ми зборуваше за некоја си продавница со ефтини работи, не ја разбрав убаво ама сега ми е јасно дека за Пренди зборувала. Не сум знаела дека и кај нас отвориле. Ќе отидам деновиве да разгледам па можеби ќе ми се допадне нешто. Цените се примамливи во секој случај.
Бев денеска, ми се чини дека имаа донесено некои нови парчиња но мене ништо не ми фати око.. Кичесто, премногу кичесто ...
дали сеуште е се по 220ден, планирам наредната недела да одам во ск, па и пренди да го посетам, но гледам дека на страната на фб има слика со други цени?
^^ Во секој град има различни цени.Во Прилеп е се по 220 ден. Иначе да ве информирам т.е само за во Прилеп,за др.незнам дека има многу убави чанти и пликови,за парите се прекрасни,има убави секојдневни долни тренерки,сретнав неколку убави плетени работи и така
Во Битола е се од 220 до 420 денари најскапите работи и тоа некои палта се толку.Има доста голем избор и убави работи во Пренди -Битола иако сеуште има и летна гардероба сепак има и избор околу зимската.Блузички,фармерчиња,пелерини и ред други парчиња може да се најдат за ефтини пари .
Денес бев Прени и пријатно изненадена си се вратив. Убави џемперчиња имаше.блузичиња. Јас си се подновив со ова
штоооо? од кое пренди го зеде? ја бев прееска од она кај олимписки мислам е (уште не ми е научено скопјево ка шо треба) и не видов вакво а прексрасно е! со здравје да го носиш.
Утре ке одам за Скопје на факултет, ако може да ми кажете кое е најблиското пренди во близина на железничка на вракање да поминам,оти ке немам многу време на располагање да одам на подолга дестинација.