Има доста интересни работи, еднаш се шетав со сестра ми низ град и баш дека ја збореа навративме да видиме што има, и си земавме неколку блузички и две како наметки без патент и копчиња, и коа дојдовме дома што да видам на наметките стоеше етикета од H&M..
Во пренди навистина има убави работи,ама само за женски за машки нема некој голем избор.Има убави блузичина, а и пред еден месец имаше и едни чанти многу беа убави и за тие пари вредеаа да се купа.
dali moze da mi kazes kade tocno vo centar i kakvi detski alista ima i po koja cena?i ima li na dr mesto niz skopje? jas ne sum od skopje no cesto doagam sluzbeno zatoa bi mozela da zirnam a dali e kvalitetna garderobata?pisi mi te molam pozd
Веќе подолго време не сум си нашла нешто од Пренди. Минатава недела бев два пати (во тоа кај Југодрво) и нема ништо ново! Има некои нови премногу тенки јакнички, блузи во риги, исто така претенки, другото е се старо и веќе видено. Порано си купував нешто на секое влегување. Сега own:
Целата гардероба што е во Пренди е по 220 денари и се наоѓа на Југодрво ваква продавница има и во чаир,а детска гардероба има и исто е по 220 денари не е лош квалитетот за тие пари моам да речам дури и одлична е можеш слободно да видиш што има, поздрав
Да,има во Пренди фармерки,но незнам колку ќе ти се допаднат Барем во мојот град не се толку убаво,мислам не се по мој вкус..Сепак разгледај си ти,види си
Имам забележано во ваквите продавници етикети со марки ( брендови ) на некои парчиња облека. Навистина се од марката или ? Не ми е јасно да не ги прешиваат етикетите?
И јас имам приметоно и во Пренди и Певекс.Етикети со марки од assos и многу други А дали се стварно или ги прешиват незнам