Певекс А во Пренди во бисер кога ке дојдат нови роба на фармерки? Завчера гледав ама бојата не ми се допага а нова роба нз кога ке дојде...
може ќе најдеш ама тенко- летно во дречливи бои , а убаво сако неверува, цените се до 500ден. а сако толку ефтино нема
Во Пренди кај што се наоѓа близу Олимписки базен бев пред 2-3 дена и буквално немаше ништо убаво. Лани летото во гардероба сум влегувала со најмалку 5 парчиња и уште 5 надвор ми ги чува другарка за следна тура пробување. Можеби сеуште не им се донесени пролетните-летните работи, незнам ама ова што сега го има е партал и ништо повеќе.
мислам дека се од турција,имам некои маиЧки земено онака за летно време,ама инаЧе не се бас несто нај
Летоска во пренди начекав маички од ЗАРА и си зедов 3-4, и едни панталончина. Пред 1 месец видов убаво фустанче од берешка, ама беше 1 и јас дур се свртев една ми го купи
да не ги видел некој во пренди црните хеланки со патенти што ги имаа до скоро ги гледав во продавницата позади рафаело ама ги нема више...anyone ??
јас заминав маичка да заменам и таа на каса ми покажива зад неа на ѕид што пишува и ми вика гледаш дека не заменуваме??ама ми ја заменија само многу ја проверуваат робата да не е оштетена.