Денеска бев и навистина се зачудив.Порано воопшто не можев ништо убаво да најдам.Си купив 4 маици,од 120 ден.Да носев повеке пари повеке ке си купев.Навистина има голем и убав избор и прекрасни маици за секоја возраст,посебно за тинејџери.Штом присоберам уште некој денар повторно ке одам.
И јас денеска бев,не знаев дека се е по пола цена,си купив две блузи бидејќи ретко од таму да ми се погоди нешто
Мене воопшто не ми се допаѓа гардеробата незнам оти ми изглеаат ко кичести кога и да одам јас ништо нема и неможам да си најдам и не баш мој вкус . Некој си блузи парталски да купувам за безвеза не тек од машките блузички само гледам со натписи ако има некоја ко замене си имам купено само еднаш кога го отворија блуза со мики маус сива и толку. Денеска бев ништо немаше свилени некој блузи во женскиот дел , чипкани, грди фустани никакви... и пак во машкиот дел видоб блуза овај пат ќе си ја купам со боб. И да кај нас цел град речиси се дотерува од Пренди . . .
Пред некој ден бев во Пренди во штип,немаше нешто посебно,онака..може да се мајде нешто ама.. Мене не ми се допаѓа гардеробата,некако материјало им е лош,плус некако алтмодиш ми е
да мајка ми била она ми вика не им е убав материјалот кога ке го испереш нема да биде убава маицата. се сложувам со тебе sadgirl a инаку сум од скопје ама ја носат истата роба.
Денеска бев во Пренди и си купив неколку работи. Иако попустот од 120 ден заврши сеуште имаше нешто останато. Си купив една плава блуза со бели цветови, сиво џемперче со црни точки, нежно плава маичка со три копчиња напред, темно црвена блуза, виолетова блуза со натпис и црни хеланки. Сето ова е по 120 денари. А си купив и црни тренерки долен дел и темно виолетово фустанче кое напред е на преклоп. Овие се по 220 денари. Направив добар шопинг.
Од Пренди имам единствено една пелеринка,таква пролетна,од тенок лош материјал.Мислам реално,не е квалитетна,ама не е лоша,онака,убаво изгледа.Па и татко ми инсистираше да пробам такво нешто,а кога влеговме таму за прв пат и видовме дека све им е за 220 денари,ни пет ни шест ми ја купи.Ја носев,не викам не. Кога и да одам,дека го фалат,ѕиркам,ама и мене ми се многу кичести стварчињата.Мои врснички гледам милион стварчиња од таму носат,ама мене ништо не ме бендисува. Единствено летово гледав едно фустанче горе на ластик надолу пуштено,онака детскосо некој цртанкежуал,за на плажа би било супер. Ама ме мрзеше да пробувам. И така...
Ne deka imas nesto posebno ali da procepkas mozebi ke najdesh ...jas slucajno naminav i ajde od lubopitnost... Najdov helanki od H&M i fustance od zara i bas mi se ubavi
Јас порано си купував по нешто од таму, ама веќе не одам, бидејќи неможам ништо убаво да си најдам, по мој вкус.
На почеток имаше стварно убав и голем избор за ниска цена,сега ништо како да нема некако е празно Ах што убаво си шопингувавме
Сега скоро си купив џемперче, после некој ден видов дека е од H&M Инаку од време на време се наоѓа по нешто интересно и убаво.
Не дека се занесувам, си купувам и ефтни работи, ама конкретно од Пренди алиштата ми шкрипат низ раце. Се што сум фатила ми е неквалитетно. И затоа не ни одам таму повеќе. (Знам дека може некогаш да се начека нешто, ама само во певекс одам од овие ефтиниве)
Колку што знам не се од шведскиот бренд туку од еден турски мислам дека има мала разлика во логото на етикетата ама ако загледаш убаво забележлива е Jас еднаш се изненадив гледав кошулки и гледам принтот сличен како оригиналниот Х&М ама материјалот беше многу чуден и расчепкав после сфатив што е работата Во секој случај со здравје да си го носиш
Треба да се да разгледаш за да најдеш неколку убави работи. Јас си имам купено неколку парчиња облека за кои многу девојки ме прашале од кај ми се
Дали имате видено во продавниците од Пренди во Скопје црвено џемперче слично на сако со едно златно петличе се закопчуваше, м или с број ми треба.Имаше во Охрид ама л број и големо ми беше фала многу.