1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Пренди

Дискусија во 'Мода и стил' започната од biggirlsdontcry, 25 март 2012.

1. M-e-r-i

M-e-r-i Активен член

Се зачлени на:
    29 август 2013
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    9
    Денеска бев и навистина се зачудив.Порано воопшто не можев ништо убаво да најдам.Си купив 4 маици,од 120 ден.Да носев повеке пари повеке ке си купев.Навистина има голем и убав избор и прекрасни маици за секоја возраст,посебно за тинејџери.Штом присоберам уште некој денар повторно ке одам.

2. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    4.392
    И јас денеска бев,не знаев дека се е по пола цена,си купив две блузи бидејќи ретко од таму да ми се погоди нешто :)

3. LittleChili

LittleChili Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    509
    Допаѓања:
    2.227
    Мене воопшто не ми се допаѓа гардеробата незнам оти ми изглеаат ко кичести кога и да одам јас ништо нема и неможам да си најдам и не баш мој вкус . Некој си блузи парталски да купувам за безвеза не тек од машките блузички само гледам со натписи ако има некоја ко замене си имам купено само еднаш кога го отворија блуза со мики маус сива и толку. Денеска бев ништо немаше свилени некој блузи во женскиот дел , чипкани, грди фустани никакви... и пак во машкиот дел видоб блуза овај пат ќе си ја купам со боб.
    И да кај нас цел град речиси се дотерува од Пренди . . .

На sofijanoka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Пред некој ден бев во Пренди во штип,немаше нешто посебно,онака..може да се мајде нешто ама..
    Мене не ми се допаѓа гардеробата,некако материјало им е лош,плус некако алтмодиш ми е

5. funsunn

funsunn Активен член

Се зачлени на:
    25 август 2013
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    7
    да мајка ми била она ми вика не им е убав материјалот кога ке го испереш нема да биде убава маицата.
    се сложувам со тебе sadgirl :) a инаку сум од скопје ама ја носат истата роба. :D

6. mentalist.mk

mentalist.mk Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2013
    Пораки:
    160
    Допаѓања:
    92
    Денеска бев во Пренди и си купив неколку работи. Иако попустот од 120 ден заврши сеуште имаше нешто останато. Си купив една плава блуза со бели цветови, сиво џемперче со црни точки, нежно плава маичка со три копчиња напред, темно црвена блуза, виолетова блуза со натпис и црни хеланки. Сето ова е по 120 денари. А си купив и црни тренерки долен дел и темно виолетово фустанче кое напред е на преклоп. Овие се по 220 денари. Направив добар шопинг. :)

7. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Од Пренди имам единствено една пелеринка,таква пролетна,од тенок лош материјал.Мислам реално,не е квалитетна,ама не е лоша,онака,убаво изгледа.Па и татко ми инсистираше да пробам такво нешто,а кога влеговме таму за прв пат и видовме дека све им е за 220 денари,ни пет ни шест ми ја купи.Ја носев,не викам не. :D
    Кога и да одам,дека го фалат,ѕиркам,ама и мене ми се многу кичести стварчињата.Мои врснички гледам милион стварчиња од таму носат,ама мене ништо не ме бендисува.
    Единствено летово гледав едно фустанче горе на ластик надолу пуштено,онака детскосо некој цртанкежуал,за на плажа би било супер.
    Ама ме мрзеше да пробувам. :D
    И така...

8. sercee

sercee Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    25
    Ne deka imas nesto posebno ali da procepkas mozebi ke najdesh ...jas slucajno naminav i ajde od lubopitnost...
    Najdov helanki od H&M i fustance od zara i bas mi se ubavi :D

На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
    Јас порано си купував по нешто од таму, ама веќе не одам, бидејќи неможам ништо убаво да си најдам, по мој вкус.

10. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.470
    Допаѓања:
    54.972
    На почеток имаше стварно убав и голем избор за ниска цена,сега ништо како да нема некако е празно :D Ах што убаво си шопингувавме :lol:

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Сега скоро си купив џемперче, после некој ден видов дека е од H&M :D Инаку од време на време се наоѓа по нешто интересно и убаво.

12. zaljubena18

zaljubena18 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2013
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    139
    имам доста работи купено од таму и за парите вредет

13. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Не дека се занесувам, си купувам и ефтни работи, ама конкретно од Пренди алиштата ми шкрипат низ раце. Се што сум фатила ми е неквалитетно. И затоа не ни одам таму повеќе. (Знам дека може некогаш да се начека нешто, ама само во певекс одам од овие ефтиниве)

14. auroraa

auroraa Популарен член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    843
    Пред една недела бев во пренди и начекав нова роба, си купив џемпер Бершка за 220денари :)

15. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.596
    Имам купено неколку парчина облека и баш се убави. :lol:

16. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.617
    Колку што знам не се од шведскиот бренд туку од еден турски мислам дека има мала разлика во логото на етикетата ама ако загледаш убаво забележлива е :) Jас еднаш се изненадив гледав кошулки и гледам принтот сличен како оригиналниот Х&М ама материјалот беше многу чуден и расчепкав после сфатив што е работата :) Во секој случај со здравје да си го носиш :D

17. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    Некогаш има убави работи, ретко :?:

18. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    2.436
    Треба да се да разгледаш за да најдеш неколку убави работи. Јас си имам купено неколку парчиња облека за кои многу девојки ме прашале од кај ми се :)

19. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Можно е, баш ќе погледнам :) Благодарам инаку.

На LaraSolare му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ija

ija Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    948
    Допаѓања:
    693
    Дали имате видено во продавниците од Пренди во Скопје црвено џемперче слично на сако со едно златно петличе се закопчуваше, м или с број ми треба.Имаше во Охрид ама л број и големо ми беше фала многу.