Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Пренди

Дискусија во 'Мода и стил' започната од biggirlsdontcry, 25 март 2012.

1. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    100.573
    Сега отворија и кај нас.Има интересни работи е мана е што има величини само до XL.Си купив и фустанче го мерев и тегнев на мене,дури го го пробав солидно беше.Е арно ама го исправ и сега не е ни фустан ни туника.Значи материјалот :Down: .

2. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.306
    Допаѓања:
    3.037
    Еве има некои попусти во Пренди за 119ден. на страната на фб видов :)

3. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Порано одев почесто си имам купено преубави работи пери носи што се вика, ама сега незнам што се испозанесија со цениве, ако продолжат така не одат за долго

4. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Кога се отвори продавницата во Штип,дури и тепачки имаше кој да влезе..
    Сега на никој не му се влегува..Кич облека,одвратна миризба во продавницата,набиени цени за облека која ретко некој би ја носел..Со еден збор:страшно

На GirlRose, SimonaTino и eloves им се допаѓа ова.
  5. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.096
    Пред некој ден тргнавме со мајками накај Пренди на Југодрво. И се разочаравме, беше затворено.

На Sfera му/ѝ се допаѓа ова.
  6. macamaca24

macamaca24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    79
    робата е мешана,може да се најде од кинеска,до турска,вон-сезона облека па дури и марка парчиња.овие последниве завршуваат во пренди откако во брендираните продавници се прогласуваат како "прoшла сезона".... на пример,оваа зима ќе сретнете парчиња кои во бутиците сте ги гледале ланската зима... ама нема везе,стварно се најдува добро парче по евтина цена,најчесто кога ќе се донесе робата додека не е разземено.

7. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Во мојот град освен пижами XL и детски хеланчиња друго не може да се најди :^)
    кога ја отвори продавницата имаше огромен избор а сега ништо.

На elisabeta му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.697
    Допаѓања:
    79.853
    Имам купено некои ствари од Пренди но глупо ми е дека се евтини, сите ги купуваат и кога ќе излезеш гледаш најмалку тројца со истото парче облека... Јас всушност немам видено некој со исто парче облека како моето но имам видено неколку девојки во истата блузичка и некако ми е мизерно...

9. kLem23

kLem23 Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2015
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    277
    Сум била во Пренди во Штип 2 пати има секаква облека цените се ептен евтини сум купила некое парче облека обично по дома само ги носам :)

10. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Денес влегов има преубави блузи за 299 денари на долги ракави.
    Многу зависи денот како ќе го погодите, ако одите во тие денови кај што имаат донесено нова гардероба нема шанси да не купите ништо. А има пак денови кога нема ништо асално.
    И се согласувам со еден од коментарите погоре, мислам дека претераа со некои цени.

11. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.978
    Допаѓања:
    219.590
    Јас сум била многупати во пренди и најискрено не сум земала ништо, сум влегувала со ентузијазам а сум излегувала разочарана, баш секогаш.
    Во почетниот период со самото отварање на продавницата кога носеле роба мои блиски навистина имаат земено убави парчиња облека, но понатаму со текот на времето робата им се промени само на ефтиност кич, млитавост и фушерај за мојот вкус.

Иако е ефтина не е воопшто квалитетна, соодветна и нежна како за мои потреби, не би земала ниту за по дома.. едноставно парчето материјал не ми одговара.

12. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Има да се најде нешто асално ама мнооогу ретко. Јас досега само една маичка и една дуксерка имам земено. Кога ќе дојде роба, прво тие вработените си земаат на страна што им се свиѓа повеќе ( за себе, за другарки, за мајки, стрини, деца) па после ако остане нешто асално ок.
    Инаку работата е во тоа што, редовно можеш внатре да начекаш цигани кај што купуваат. Значи проси човеков, му даваат пари и оди во пренди да купи, дека е поефтино нормално нема да појде во бершка или манго.
    И сега ти си земаш некоја блуза од пренди, поминуваш на семафор и ја гледаш некоја циганка што проси исто ко тебе облечена :D И тие се луѓе, немам предрасуди ама не ја бива работата некако...
    И друг проблем е миризбата. Треба вработените да водат повеќе внимание и за тоа.

На LollySky и nata38 им се допаѓа ова.
  13. nata38

nata38 Активен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    35
    Евтини цени,квалитетот солиден (не може со на Певекс).

14. MarcheloGirl

MarcheloGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    13
    Здраво девојки, ми треба ваша помош. Може ли некоја од вас да ми каже каде во Охрид се наоѓа Пренди? Адреса или да ми објасни. МИнатиот пат кога бев во Охрид видов дека имаат убави работи, ама при шетање наидов на продавницата, сега не можам да се сетам каде беше точно :/ Фала ви :*:*:*

15. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.523
    Допаѓања:
    28.031
    Дали некоја од вас има порачувано онлајн од страната на пренди нешто ? И ако може да ми кажеколку пари земаат за достава :)
    Фала однапред

16. VivienLeigh

VivienLeigh Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2016
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    10.091
    Хахаххахаха знаев дека страна имале, ама дека почнале и со достава :rofl:

На India му/ѝ се допаѓа ова.
  17. tigarche1

tigarche1 Активен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2016
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    27
    dali moze nekoj da mi kaze kade se naogja magija vo karpos?

18. An4e24

An4e24 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    1.502
    Vo centar od postata nadolu samo pravo do tutunska banka. I vednas sproti bankata e prendi :)

19. MarcheloGirl

MarcheloGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    13

Fala ti :* :* :*

20. elenkata20

elenkata20 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2016
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    241
    Има и во Кавадарци зависи среда и петок носат роба се наоѓа по нешто. .. . А малку почнаа да се Занесуваат со цени ..Јас па разбрав ЦАРИНЕТА роба било штознам :)