Пишав понапред со таа на битпазар се 4, без таа 3. На станицата има продавница Боксер, ја поминуваш улицата , се враќаш назад 50 м и ете го Пренди.
пренди се наоѓа позади хотелот тивериопол на самото ќоше а во близина е и болницата нема да промашиш само ако планираш сабота верувај џунгла ке биде пазарен ден ни е .
Дали во Струмица има Магија ? И дали во тоа Пренди има донесено ташни? Денес видов едни девојчиња со кесиња од Пренди и мислам дека имаа ташн внатре
Ти благодарам многу Бев прееска, гужва огромна, ама можеш да се разминеш. Имаат убави работи и човек не може а да не најде нешто што ќе му фати око. Си се подновив со многу убава маичка на дебели прерамки, а задниот дел до половина како плетен за цели 140 денари Иста таква лани меркав во Боди лајн и беше 850
Body Line е за нигде со робата. Истото сако од Еко што е 1150, а на Шутка за 700-800 денари - таму го видов за 2100 денари - ми идаше да им го искршам излогот. Без осет. И така. Ај пренди нека се сожалит и над охридскиот народ и нека отворит и таму бутик. Пред 1 недела бев охрид низ бутиците и изгор е. Страшно!
http://www.vest.mk/default.asp?ItemID=1 ... E23A96705B Се‘ за 200 - така е насловот на една статија од Вест
Јас бев до таа продавничката во Бисер, и има доста солиден избор на ефтини и убави маички. Мислам дека е Магија, иако не пишува. Претежно се памучни маички, за секој ден, а има и по некое фустанче, ама само големи бореви. На пола од работите им стои етикета Зара, ТопШоп и сл. а голем дел се со исечени етикети. Јас стварно не знам од каде доаѓа оваа роба во Мкд.....
Само што дојдов од Магија во Бисер, си купив две маички и за чудо немаше гужва. На раат можеше да се разгледа и проба. Спојлер Спојлер А кратки панталончиња - црни и бели и уште една маичка пред неколку денови. Убави работи може да се пронајдат за 150-200 денари. Спојлер Црните панталончиња се без светки, за вечерно излегување и секој ден. Спојлер
What?! Тие белите панталончиња 200 ден се? Верувам дека кај нас во бутиците ќе имаат цена до 1000 ден ако не и повеќе. А тие обичните блузички за преку ден што се, со сликички од цртани колку пари се?
Да, 200 имаше тексас светол и темен, црни, бели и црвени панталончиња. Инаку маичките се исто 200 со цртани, или со натписи.
Бев во Магија во Бисер, за 1000 ден си купив три фустани и една маичка. Немаат лоша роба, но сепак не им препорачувам да одат оние кои премногу очекуваат...
Бев денес во Пренди во Влае. Има добри женски парчиња, но се зачудив што во машката облека што е на долниот спрат има маички што се за женски Иначе карши Пренди во Влае има и една друга продавничка која е баеги ефтина. Да знаете ако некој оди Има избор 3 дена да шеташ таму.