Но, не требаат само најглавните работи, туку цела лекција доколку сакаш да добиеш поени солидни за положување... затоа велам, ако се зафатам со учење на предметов ќе немам време за другите.. Иначе, секогаш пред препишување ја одбирам варијантата „седни и научи“, ама овој пат е претерано :/
@s&s Ама и да препишуваш тогаш, кога веќе се треба, а е обемно, ќе треба да носиш хамер со тебе или да изгледаш како од Prison Break Шала на страна, тогаш научи го тоа што ти е лесно, а тоа што не можеш, препиши го, крај краева. А, како? Искрено, не знам.
На еден другар му се заглави бубицата па мораше да оди на клиника да му ја извадат. Цел факултет го дозна после тоа Внимавај
Ич не ми текнува од која страна го порачав само знам дека беше од Прилеп пратката. Ако го најдам ќе ти пишам.
Studenti pisuvajte kako najlesno da se prepishe na online so kamera. Ve molam bez komentari od tipot deka toa ne e vo red. Znaete kako e.
Со една камера или со две? Слушнав дека и со две камери правеле. Едната во лице друга од страна. TeamViewer ќе си инсталираш и некој друг ќе може да го контролира твојот компјутер од друг уред и со тоа може да ти помогне. Доколку тестот е онлајн е многу лесно. Доколку е на хартија потребно е некој друг да ти помага.
Па не мора да го трошиш времето на мене, може да го потрошиш да го научиш материјалот, а не да бараш како да препишеш. Како човек што беше премногу гласен за откажување на матурата, моментално не ти се објаснува, а?
Де бе па ти ајде одма да закачиш некој. TeamViewer инсталирај. Само ќе треба некој да ти помага. Преку програмата ќе може да го контролира твојот компјутер, да отвори она што ти треба дали предходно спремен материјал или на интернет. Иначе не и обраќај внимание на вакви. Само чекаат некој да му истурат фрустрации во ова време. И препишувај колку ти се може. Утре ден на работа никој нема да те праша дали знаеш Авогардов закон или Омов закон туку ќе си имаш литература или интернет пред тебе и ќе имаш достап до секаква информација. Нека учи на памет оној кој нема два грама. Учи да се снајдеш.