Девоки ми треба помош од вас. Пролетва планирам да си ги сменам вратата подот и прозорецот во собата и сакам да си ги сменам плакарот полиците за книги и масичката за компјутер. Си имам замисла што и какво да биде, ама не можам тоа да го најдам во Скопјево. Ако некоја има бројче од мајстор кој би можел да ми помогне околу изработка на овие работи, нека ми го пише по лп, само нека не е изгор скап. И татко ми ке ми помогне околу монтирањето ама проблемот ми е што некои од работите имаат резба на нив и поради тоа ми треба некој што ке ги изработи. Еве од прилика што би сакала ако имате предлог за кревет, масичка и тапет пишете ми
И масичката за шминкање со полици за сладирање на шминка. Мислите дека ке ми успее идејата, ке можат да ги направат? Ако има ваква тема префрлете го мислењево
Незнам дали е соодветна темава... плочкар ми треба за вц, кој воедно би ни направил ѕидче/парапетче долу, сакаме да ја вадиме туш кабината и да сме само на тоа... фала!
Здраво, дали знае некој од вас мајстор за лепење тапети? Ми треба за детска соба, не е дека ние не можеме да се обидеме сами да ги залепиме ама сакам професионално.
Има огласи на Pazar3 и Reklama5. Мене кога ми треба мајстор, така наоѓам. Боље е некој што не го знаеш, отколку тој што го знаеш или преку пријател.
Ве молам за препорака за добар водоводџија. Ми треба некој баш искусен зашто треба прво да ни го детектира поконкретно проблемот, не ми е за рутинска замена/поправка, а имам лошо искуство со мајстори од огласи, па би сакала да контактирам некој проверен.
Ние имавме едно опасно запушување пред две години, луѓево ни помогнаа, за 15 минути ни го решија проблемот. Број ќе ти пишам во лична порака веднаш. Не знам за што се работи, ако е обичо запушување, ја да дојдам со сајлата, дома редовно си санирам такви проблеми сама, маж ми не стасува ни да дознае дека имало проблем. Шала на страна, ама вистина, види во пораките за бројот.
Ве молам препорачајте добар мајстор за плакари...Ми треба за во Скопје, така да можеби најпрактично би било и мајсторот да биде од околината.. Ви благодарам..
Здравоо, сакам да направам нешто како летниковец/летна кујна во дворот (со фурна, скара, лавабо, работна површина и сл.), отприлика имам се осмислено ама ми треба да ми препорачате (по можност испробани) мајстори за градење со камен, цигански (полни) цигли и евентуално дрво како и некои да ми ја направат бетонската плоча како основа. Убаво би било ако можете да прикачите и некоја слика од готовиот производ доколку имате
Дали најде мајстор за плакари? Ме интересира како оди цената од м2 за плакар со обични медијапан лизгачки врати? Некоја отприлика цена колку да имам претстава колку чини...
Не најдов уште..пратив на неколку што ги најдов, што од фб, што од пазар 3, за понуда да ми дадат, ама никој не врати..
Дали некој има да препорача добар мајстор за мебел со пристојни цени и дали некој во скоро време има нарачано лизгачки плакар ме интересира цената за метар колку земаат?