https://soundcloud.com/udrugaroda/sets/trudna-tvoja-saveznica-u-iducih-12-mjeseci бесплатна аудио книга за оние кои разбираат хрватски
Во literatura.mk на улица Македонија си земав две книги. Имаше четири, една за растење момчиња, другата мислам се викаше МОЕТО ИМЕ Е МАМА. Јас ја купив "Свесно мајчинство"-400денари и "Мала помош за идната мајка и нејзиното бебе"-320денари
Супер, ако можеш пиши дали се корисни и информативни . Оф топик, дали планирате да одите на советувалишта/работилници индивидуални или групни небитно, и во кој период е најсоодветно
Најдобрата работа што ја купив додека бев бремена. А за апликација ги користев Pregnancy Week By Week и Ovia pregnancy tracker.
Чим прочитам ќе пишам. Секако планирам. Лулка здружението има корисни предавања. Планирам и на предавања за доење да одам и за подготовка за пораѓај. Ама нека помине зимава, по загаденово никаде не ми се шета. Здравје на пролет
Ние веќе одиме на предавањата секоја среда во Систина, а од пролет здравје, кога ќе дојде време планирам да посетувам работилници за породување и доење. Гледам Лулка и Астрата организираат.
Јас ја купив "Свесно мајчинство", веднаш почнав да ја читам и мислам тоа е тоа што ми требаше. Кога ќе ја завршам и јас ќе пишам поопширно.