Препорачајте интересна серија не знам за вас, ама јас ја утепував од гледање серијава! малце е старичка, ама мене ми беше многу интересна
Препорачајте интересна серија Sophie. Мноогу интересна серија, ја обожавам. Гледајте ја, нема да згрешите. Се работи за самохрана бизнис жена, чие дете е резултат на едновечерна авантура. Нејзиниот најдобар другар е геј, а соработува со бифшиот дечко. Многу сплетки но и гарант од срце ке се изнасмеете.
Препорачајте интересна серија MAKE IT OR BRAKE IT Ја започнав прееска и веќе сум на 5-та епизода. Заразна. Супер.
Препорачајте интересна серија најјаки серии ми се: prison break gossip girl vampire diaries 90210 m.d.house grey's anatomy private practice desperate housewives life unexpected two and a half men the middle grounded for life breaking in sex and the city
Препорачајте интересна серија Ghost Whisperer Спојлер Мене ми е многу интересна серијата. Ја даваат на Fox life во 14:20 часот од понеделник до петок. Ја даваат и во сабота во 10:30 (сабајле). А, епизодата од сабота реприза ја даваат во недела во 10:30. За репризите од пон. до пет. или ако ја дават во некој друг термин не сум запознаена.
Препорачајте интересна серија Гледам мнооогу серии меѓутоа меѓу најдобрите се следниве: Gossip Girl The Vampire Diaries Pretty Little Liars The Nine Lives of Chloe King According to Jim How I met your mother Desperate Housewives
Препорачајте интересна серија Да не мислеше на Pretty Little Liars или оваа некоја друга е? Инаку ја препорачувам Weeds. Самохрана мајка дила марихуана. Драма, комедија, секси син... Нетипична серија, денес почна 7ма сезона and still kick ass
Препорачајте интересна серија Би препорачала неколку постари серии, на кои никако не им го фативме крајот заради нашите телевизиички. Summerland Party of Five Felicity Gilmore Girls
Препорачајте интересна серија - „Опасни улици“ ^Ептен е интересна серијава! Ја даваат на Btv (Бугарската програма) во 16:00 часот. Трае час и половина односно до 17:30 часот.
Препорачајте интересна серија Многу ја сакам серијата How I met your mother Стално ме расположуваат кога ја гледам, луди се! Ги обожавам, особено Барни хаха Ја гледам и Gossip Girl Модата е ненадминлива таму Тоа е дефинитивно серија со центар во светот на модата,луксузот и интригите. Најинтересна ми е модата секако. Секогаш се прекрасно облечени. хохо