Препорачајте интересна серија true blood 4сезони - вампири, самовили, вукодлаци љубов, омраза, освета, и забава препорачувам Pretty Little Liars (TV Series 2010– 2011) 2 готови сезони и морам да кажам дека ми е предобра девојките мнн ми се оргинални и посебни Следна која јас ке ја гледам е онаа со ОГОВАРАЧКИТЕ
Препорачајте интересна серија True Blood Cеријава е предобра,случајно ја фатив на фокс и се навлеков на неа,заразна е Desparate Housewives Cите знаеме дека е добра Cе спремам да ја почнам Make it or Break it
Препорачајте интересна серија Почнав да ја гледам вчера и сум до 4-та епизода. Серија за тимот на Бостонска адвокатска фирма. Има убави лица, но и многу добри вербални дуели, реплики и по некоја љубовна приказна. Серијата портретира образовани, интелигентни деловни луѓе, прави ѕверки во својата бранша, а таа комбинација едноставно ме плени. Ја препорачувам на секој што нема да се задоволи освен ако не е и интелектуално скокоткан додека седи со часови пред пц.
Препорачајте интересна серија The Vampire Diaries. Вреди да се гледа, прекрасна серија со прекрасни глумци Исто така и Pretty Little Liars е интересна, иако на моменти забегува
Препорачајте интересна серија Да се надоврзам....за љубителите на Boston Legal (и на сите останати) ја прпорачувам и Suits Со слична тематика, адвокатска фирма во Њу Јорк со големи ѕверки решава случаи. Баш како што кажа Елементал, добри вербални дуели, хумор на моменти, по малку љубовни интриги (каде без нив ) Серијава е прилично нова, една сезона со 12 епизоди. Само што заврши сезонава, па ќе чекаме нова И двајцата адвокати Харви и Мајк ми се мх мх, за женски очи ама јас гласам за помладиот На кратко...Харви е постар адвокат, еден од најдобрите во Њу Јорк и го зема младиот Мајк да работи со него. Проблемот е што од авокатската фирма му наложуваат да земе студент од Харвард но Харви го зима Мајк кој воопшто нема никаква диплома, а е ужасно паметен. Сето ова почнува како тајна меѓу нив двајца.....
Препорачајте интересна серија La reina del sur, нова е на пинк 15, од понеделни до петок во 18 и 30, реприза во 08.00 часот. Не е типично шпнска серија, стварно е интересна. Почна во понеделникот.
Препорачајте интересна серија Дефинитивно Gilmore Girls Ако не ви се допадне саркастичната смисла за хумор, која преовладува во филмот, тогаш сигурно ќе ви се допадне некој од дечковците на Рори Не сум јас крива што секоја тема околу мажи ќе ја свртам, хормони ќе да се у прашање
Препорачајте интересна серија Можеби и сум ја препорачала, но еве пак, деновиве интензивно ја гледам... MISTRESSES Значи обожавам британски серии. Тие што се хумористични - хуморот е страшно добар, одмерен сарказам и квалитетна иронија. Предобра глума. Добри дијалози, одличен кастинг и секогаш имаат супер сценарија. Плус, многу внимаваат на квалитетот, а не на квантитетот (како американците на пример). Ретко ќе сретнете повеќе од 5-6 епизоди во сезона, а многу ретко повеќе од 4 сезони. Серијава засега има реализирано цели 2 сезони од по 6 епизоди, во тек е третата сезона. Заборавете на сите серии кои вклучуваат 3 или 4 жени кои се најдобри другарки. Значе не е од типот на Сексот и градот, Кармини и Џунгли итн... Самата атмосфера која преовладува е некако темна, мистична, а нема нешто надприродно или крими. Многу интересни карактери и приказни, и многу добар избор на актерски. Ќе се навлечете, можеби не веднаш, но дадете и шанса, и онака се само 6 епизоди во сезона. Во целост си го оправдува името серијава, тајни, лаги, но ништо претерано, ниту холивудско. Само реалност. Многу добра. :up: :up: :up:
Препорачајте интересна серија Серијава RULES! Сценариото се врти околу познатиот холивудски актер Vincent Chase и неговата entourage -брат му Johny Drama кој сака да биде славен глумец, најдобриот другар и менаџер Eric/E и Turtle. Тука се доловени сите згоди, незгоди во кои влегува друштвото, животот на висока нога, холивудските забави, снимањето на филмови, темната страна на Холивуд, но сепак главната цел е да се прикаже моќта на пријателството. Серијава не би била таа што е ако не е легендарниот лик на Ari Gold - агентот на Vincent, кој не избира средства, а и зборови богами, да им најде добро сценарио на своите клиенти. Како гости се јавуваат многу познати фаци од Холивуд како Џејмс Камерон, Питер Џексон, Менди Мур, Дејвид Швимер и многу други. На IMDb има оценка 9/10.
Препорачајте интересна серија Desperate Housewifes Sex and the city Yes dear Two and a half men Charmed Ghost whisperer Everybody loves Raymond Friends How I met your mother Hope and Faith Melissa and Joey Hot in Cleveland Will and Grace Rules of engagement Darma and Greg Accidentaly on purpose Kath and Kim Samantha who Dead like me Cougar town Pepper Dennis Happy Endings Life of Riley Uggly Betty Garry Unmarried Rita rocks According to Jim Life with Fran Joey Spin city Stacked Grey's anatomy The Big Bang theory I, Carly Everybody hates Chris Drake and Josh Frasier The Fresh prince of Bel Air Private practise House CSI Lost Prison break Law and order Monk http://tv.blinkx.com/ - тука има уште повеќе, но само овие ги имам гледано ако ве интересира нешто за серииве што ги имам пишано слободно прашајте.
Препорачајте интересна серија Damages Кој не се навлекол уште на овој серијал ете има можност предобар е јас од замунда го зедов
Препорачајте интересна серија Grey's anatomy ,Pretty little liars ,Gossip girl ,House Се серии на кој ја сум навлечена и ги препорачувам да ги гледате сите
Препорачајте интересна серија Може имам пишано во темава, ама за секој случај House Star trek Doctor Who Criminal Minds Bones O.C The Big Bang theory Two and a half men ииии... Луд Збуњен Нормалан
Препорачајте интересна серија Drop dead diva е навистина интересна релаксирачка серија особено за женски. Мене многу ми се допаѓа главниот лик. Интересно ми е што иако е поничка глумицата е секогаш тип топ дотерана.
Препорачајте интересна серија SUITS Инстантно навлекување, ноќеска изгледав 3 епизоди наеднаш, се работи за голема адвокатска компанија, многу успешен и шармантен адвокат и помладо момче кое воопшто не било на Харвард, не го положило правосудниот испит, а сепак има поголемо знаење од сите кои досега Харви ги запознал... Не е типична адвокатска серија - случај - судница - пресуда, туку многу интересна, забавна и поразлична од другите. Глумата е фантастична. Глумците, м м м ... Погледнете. 9/10
Препорачајте интересна серија Еј а баш се мислев дали да ја почнам серијава, епа фала Трендафилка баш ќе ја гледам.
Препорачајте интересна серија Нема да биде супер ако сите како Трендафилка препорачаме серија и воедно напишеме нешто за неа, што и како ни се свиѓа, зашто да ја гледаме, која е приказната, каков е стилот.....наместо да ставаме листи со наслови кои "мора да ги погледнеме", а појма неаме што значат? Инаку, после една изгледана епизода ја препорачувам Person Of Interest. Првата епизода ми беше лудило, што и немора да значи дека ќе продолжи така понатаму, ама јас ќе продолжам да ја гледам сигурно. Серијава сега почна да излегува, има една епизода а за ден-2 ќе биде втора Се работи за тоа како еден научник е еден бивши ЦИА агент работат заедно, нелегално и неофицијално за да откријат случки уште пред да се случат и да спасат нечиј живот Всушнот научников (Мајкал Емерсон, Бен од Лост ) после 09/11 креирал машина која ја прати секој човек на планетава и она според некои параметри известува за опасни ситуации низ америка, ама оние опасни ситуции од оргомни размери со многу жртви....додека поединечните и мали случаи каде по 2-3 луѓе губат живот ги игнорира зашто е нели тоа премногу работа. Од друга страна агентов има изгубено блиска личност и многу е повреден. Па се здружуваат овие двајца за да работат на оние мали случаи кои машината предвидува дека ќе се десат и на тој начин спасуваат живот, инаку машината цело време им испаќа по некој сошал секјурити намбр и така знаат за кого се работи п.с се извинувам ако има некои нелогичности во мојот текс, може и нешто грешка сум разбрала, ама тоа е моето мислење од една изгледана епизода
Препорачајте интересна серија Штотуку започна, дејствието се врти во едно кафуле, каде работи Макс - сиромашна девојка која едвај врзува крај со крај и Керолајн - девојка од високата класа во Њујорк, чиј татко е обвинет за проневера на милиони долари и сите нивни сметки се замрзнати, па по игра на судбината завршува како келнерка за да преживее. Во првата епизода се запознаваат и стануваат цимерки и заедно ќе скројат план кој ќе ги води кон успехот... или не? Хуморот не е лош, можеби ќе очекувате богаташката да е тотално празноглава, но не е, ликот е многу добро изграден. Плус, епизодите траат по 20-тина минутки, тамам да се пополни тоа кратко време додека чекате нешто. 2 BROKE GIRLS Досега се излезени 2 епизоди. Серијата е чисто за релаксација.