Препорачајте интересна серија мислам дека на оваа статија како инфо местото му е баш тука http://www.kafepauza.mk/film-i-tv/novi-tv-serii-koi-kje-vi-go-ispolnat-slobodnoto-vreme-vo-2012/ 5 имиња на серијали за 2012...
Препорачајте интересна серија Има таква тема, јас ја отворив за нови серии кои треба да се прикажуваат сега, читни може ќе ти се свија мислењево е баш за таа тема. Инаку супер статија
Препорачајте интересна серија Hart of Dixie Уште една од типот лесно ''сварливи'' серии Романтична комедија, за една докторка од големото јабоко која ќе дојде во мало градче барајќи подобра шанса во работата, но ќе го најде својот татко, но со текот на времето и љубовта Рејчел билсон освојва со својот шарм, но дефинитвно и овие двајца-тројца секси мажиња Спојлер [
Препорачајте интересна серија Јас ја изгледав првата и единствена сезона досега. Homeland. http://www.imdb.com/title/tt1796960/ Во главните улоги се Damian Lewis, којшто ја толкуваше главната улога во серијата Лајф. Исклучително квалитетен, предобар глумец. Внесува драматичност, неизвесност, доза морбидност и доволно тензија за сите останати. Claire Danes, црвенокосата од Мојот Таканаречен живот се појавува во една од главните ролји, со тоа што тука е плавуша. Глуми ЦИА агентка, којашто е малку нестабилна, опсесивна и биполарна. Поручникот Николас Броди (Damian Lewis) ќе биде 8 години заробеник на терористи во Ирак. По неговото спасување и ослободување, Америка го дочекува како херој и нова надеж, а агентката е сигурна дека тој е дел од заговор и напад од страна на терористите против САД. Ја нема онаа типична атмосфера и вибрација како остатокот од филмовите со оваа тематика. Америка не е претставена како едно невино детуле, туку внимавале да останат реални и приземни, колку што е можно. Навистина интересна серија.
Препорачајте интересна серија Hipster пишала погоре, јас да ја поддржам за Hart of Dixie. Интересна серија, посебно мажињата. Wade ми е во план да го силувам ако го најдам некаде, сексотија невидена. Рејчел Билсон си го има шармот ама на моменти ме иритира. Како успеа по оние патчиња во шумите од штикла 10-ка да не се симне!? И мистерија имам една. Зошто некој би си го крстил детето Lemon или Magnolia?
Препорачајте интересна серија Серијата мислам дека си лапна и Златен глобус за најдобра ТВ драма . Па во план ми е да е гледам, а плус и обожавам серии од ваков жарн, и плус на препорака од Трендафилка, значи сигурно се работи за добра серија .
Препорачајте интересна серија How I meet your mother,The Big Bang Theory,Gossip Girl,Очајни Домаќинќи,24...
Препорачајте интересна серија Up all night Mи тргна мене годинава со вакви безполезни серии, носи го пуштам мозокот на пасење, со нив и се отргнувам од мислите и проблемите. Имам страшна симаптија кон Кристина Апелгејт, и ми е страшно слатка и забавна. На почетокот првата епзода, мислев дека ќе си го забораат детето негде или тотално ќе го упропастат, но добро се поправија Една малку поразлична семејна приказна за двајца луди родители и ниваната желба да бидат сеуште млади и кул Не е којзнае што, но си има свои моменти
Препорачајте интересна серија Desperate housewives Интересна серија, ги следи случувањата на улицата Вистерија Лејн. Озборување, љубов, предавство, измама, изневерување.... Тери Хачер попозната како Сузан Мајер ми е една од омилените ''домаќинки'' во серијава. Личност со огромна доза на хумор во себе. Весела личност која во секој момент е тука за своите пријателки..
Препорачајте интересна серија Vampire Diaries Gossip Girl CSI:Miami-Las Vegas & New York Mr.Monk NCIS Pretty Little Liars Bones Rules of Engagement 90210 Criminal Minds Heroes Castle Psych
Препорачајте интересна серија Кој е љубител на бајки има интересна серија, прилично нова, до сега се излезени само 8 - 9 епизоди. Мислев ќе биде нешто детско, ама интересна е. Приказната е за Снежана и останатите ликови од најпознатите бајки, кои се заробени во мало градче на земјата. Во него владее лошата кралице. Сите живеат нормален, земен живот, никој неможе да се сети на своето минато. Градот е под магија, така да никој неможе да го напушти. Штом некој се обиде, лоши работи им се случуваат. Многу бајки се поврзани ( Црвенкапа, Пепелашка, Пинокио, Џемини Крикет, Ивица и Марица, Рамплстинскин ) меѓутоа ниту една нема среќен крај... Не е лоша за утепување време, а и има згодни глумци Поготово лошата кралица Па и Снежанка Спојлер Друго се што би препорачала се криминалистички серии ама гледам доста се повторуваат Criminal Minds, Castle, CSI (Las Vegas, Miami, NY), Midsomer Murders, Hawaii 5-0, NCIS и секако The Big Bang Theory, Two and a Half Man, How I Met Your Mother.... тако даље
Препорачајте интересна серија препорачувам Prision Break http://www.imdb.com/title/tt0455275/ неверојатна серија The vampire diaries http://www.imdb.com/title/tt1405406/ Lie to me што ќе кажете за оваа http://www.imdb.com/title/tt1235099/ ? ја има некој гледано ?
Препорачајте интересна серија Mildred Pierce (TV mini-series 2011) Ова е всушност мини серијал во 5 епизоди засега, со Кејт Винслет, Иван Рејчел Вуд и Гај Пирс во главните улоги. Постои и оригинален филм со Џоан Крафорд од 1945 год., но HBO се решиле да направат серија и не е лоша, за сите оние кои сакаат драма. Откако ќе дознае дека сопругот ја изневерува и ќе се најде на работ на банкрот, Милдред (Винслет) ќе реши да отвори свој сопствен бизнис. Со тој чекор, допонително се разнишува и онака напнатиот однос со нејзината постара ќерка Веда. Инаку, првпат некој лик толку да ме изиритира како Веда, просто ќе посакате да влезете низ екранот и да ја згмечите. Создава бран од емоции, а глумата на Винслет е одлична. Дејствието се случува во 30тите години на минатиот век, и просто изненадена сум од тоа колку сексуалноста не била воопшто табу тема.
Препорачајте интересна серија Lud, zbunjen, normalan Почакната серија.. Амин. Само за смеење. Башка Босански е, не треба мучење за барање превод. Спојлер
Препорачајте интересна серија За љубителите на криминалистички тематики би ги препорачала следниве серии: *Lie To Me ги имам изгледано 3-те сезони. Според мој вкус е интересна, а и многу работи можат да се научат за фацијалните експресии на еден човек. *NCIS ги имам изгледано 8-те сезони, пред некој ден ја започнав новата 9-тата. Малку е посериозна за разлика од Lie To Me, но освен решавање на криминални дела сепак преовладува и хуморот. Интересен е начинот на разрешување и откривање на сторителите. *Criminal Minds моментално сум до 3-тата сезона така да далеку сум до крајот. Сега за сега ми е light, а и ликовите ми се сите симпатични, посебно ликот на Морган и како истражувач и како личност со коректен однос спрема колегите. За разлика од NCIS, делата и сторителите се откриваат од поинаков аспект - со проучување на однесувањето на сторителите. На www.imdb.com гледам има и други серии како: Grimm, Unforgettable, The Event, Breakout Kings, The Chicago Code за кои имам интерес да ги гледам, бидејќи според трајлерите што ги гледав не се лоши, но има време и за нив Ако имате гледано од овие останати серии што ги набројав, пишете мала критика.
Препорачајте интересна серија Не е серија, риалити шоу е, но едно од најдобрите! Се прерадував кога денес случајно проверив и видов дека пуштиле нова сезона, мислев дека нема да дочекам. Face Off Реално шоу за мејкап артисти за специјални ефекти (Prosthetic makeup) Одлично!