Препорачајте интересна серија Мислам дека е оваа серија: Kath and Kim http://www.imdb.com/title/tt0948539/
Препорачајте интересна серија Спојлер ја пишав пред малку и ке ја пишам пак The Royal Pain. http://en.wikipedia.org/wiki/Royal_Pains Почнав да го гледам вчера веке сум со 9 еп изгледани од 1вата сезона... моментално на „замундите“ има 3 сезони ...така да може да го предложам за сите оние кои сакаат смешни и медицински серијали ... лесен и забавен ... од мене има 9/10 па уживајте
Препорачајте интересна серија Случајно ја загледав првата епизода од Bunheads, и многу ми се допадна се до крајот-малку лошо заврши. Сега ја изгледав и втората и сепак мислам дека интересно ќе се одвиваат настаните. http://www.imdb.com/title/tt2006848/
Препорачајте интересна серија На времето редовно ги гледав на телевизија Two and a half men ама после некако престанав. Е сега ми текна дека сакам да ги гледам ама не ми се трошеше интернет за сите 9 сезони па викам ај само последната ќе ја симнам. Морам да кажам дека сум пријатно изненадена. Чарли Шин си е Чарли Шин ама Ештон супер се снашол во улогата. Никогаш не ми бил убав, ама леле што маже бил. Па уште метро и девеесет висок, таман за мене. Озбилно, изгледав само 5 епизоди и се умрев од смеење. И Ален некако поинтересен ми е, на почетокот патетичен ама ептен ми беше. А за Џејк имам чувство дека не му се глуми веќе. Дури и во насловната песничка не му е меракот, се гледа. Суперишка серија, препорачувам.
Препорачајте интересна серија The new girl, ја има на filmovizija.com Снимена е само првата сезона, денес ја изгледав последната, 25та. Во една недела ги поминав сите, пошто ми беа мн заразни Од септемви ќе продолжат со снимање За малку ќе заборавев, Nip/tuck, кај нас ја преведуваа како Сечи докторе, само што ја прекинаа. Али мене не ми менуваше многу пошто си гледав онлајн по 2-3 епизоди на ден Спојлер Колку е јак докторот, боли глава
Препорачајте интересна серија Big Love Драма, за животот на едно семејство Мормони кои го прифаќаат фундаментализмот и од моногамно, стануваат полигамно семејство. Интересно е да видите како тие три жени кои ги има мажот во семејството истовремено се сакаат премногу една со друга, но повремено се борат и со љубомората заради нееднаквите права во семејството, времето добиено, страста и сл. Оние што како мене се интересираат од различни религии верувам дека ќе бидат задоволни од серијава. Ја препорачувам! п.с. на имдб има рејтинг 7.7/10 Јас давам 8.5
Препорачајте интересна серија The Middle Modern Family lud zbunjen normalan two and a half men ама со Чарли Шин
Препорачајте интересна серија Гледав неколку епизоди одамна, на почетокот ми беше интересна, ама покасно веќе ми стана многу настрана и да не речам одвратна Мажов сие три ги бацува пред да оди на работа, секоја вечер спие со различна, а најмногу ме иритираше тоа што серијава враќа векови назад кога жената е потчинета на мажот и нему се му е дозволено
Препорачајте интересна серија Серии што ги препорачувам се true blood, touch, game of thrones, new girl, hart of dixie, suburgatory, awkward и the secret circle. За зал последната серија има само една сезона и мислам дека нема да се снима друга.
Препорачајте интересна серија The Bing Bang Theory , исто така That's 70's, тука е и Two and a half man, How I meet your mother, и други
Препорачајте интересна серија Malcolm in the middle, многу интересна серија се емитуваше на Foxlife ама мислам дека заврши. Melissa & Joey