Препорачајте интересна серија Јас ја гледам "Pretty Little Liars" и прекрасна е сега сум до 2 сезона пред кратко време почнав да ја гледам
Препорачајте интересна серија Доста интересна, ако си за мистерии Имаш и страници за oнлајн гледање, со голем избор на серии, сигурно ќе ти се допадне некоја.
Препорачајте интересна серија За тие што сакаат британски - вистински,квалитетен хумор: Coupling, и The worst week of my life.
Препорачајте интересна серија gossip girl , Vampire Diaries моментално ја гледам 3 та сезона преубава серија
Препорачајте интересна серија LA Ink Kat Von D и нејзиниот тим на нови ТАТОО предизвици во ЛА искренооо УМЕТНОСТ... Спојлер
Препорачајте интересна серија зависи што сакаш, али мене gossip girl ми е закоон исто така ми се свиѓа и glee, амерички тинајџерски музички сериал..
Препорачајте интересна серија TOUCH! Мартин (Кифер Сатерленд) е вдовец и самохран татко, кој очајно се обидува да најде начин да се поврзе и да комуницира со својот аутистичен син Џејк (Дејвид Мазоуз). Токму во еден од тие очајни обиди Мартин дознава дека син му е нумерички гениј, кој на некој чуден начин предвидува синџири на настани пред да се случат. Тогаш нивните животи целосно се менуваат. Ме плени глумата на малиот Дејвид. Тешко е да се глуми аутистична личност, поготово ако се работи за дете. Тотално се навлеков на серијава. Релативно е нова. Ја дознав преку рекламите на Нејшнал Џеографик, па си реков да и дадам шанса. Не зажалив! http://www.youtube.com/watch?v=dvQ_qJYZ-7A
Препорачајте интересна серија Ќе можете да ми препорачата серија како што се the vampire diaries , pretty little liars gossp girl и некои слични само не сакам да има многу сезони серијата до кај 2-3 сезони ....
Препорачајте интересна серија Gossip Girl,Pretty Little Liars,Glee(ama ne e bash nesto),The Vampire Diares,How i meet your mother.....
Препорачајте интересна серија Awkward-младалешка со само 1 цела сезона и 2ра во тек на снимање и емитување True Blood-со вампири е и со разни чуда lie to me - може одскокува од таа критериа но сепак е супер забавна за тоа што е тематика и секако односот на главниот карактер со сите ... Тхе Биг Банг теори- серијал кој е по 20 мин епизода зачинет со мнн хумор и мнн забава и мислам дека ако изгледасх 2 еп веке ке си вљубена во Шелдон и Пени и Раж....(а може и да ти е гледано )
Препорачајте интересна серија Baby Daddy(2012) Уште една од оние лимонатка лесни серии која мошне лесно ќе ве освои.Се работи за Бен кој што живее со својот најдобар другар и брат му,и не се замара со ништо,се обидува да се пронајде себеси.Но еден ден му се променува животот, дознава дека е татко, откако бебето ќе му биде оставено пред врата.Искрено кога ја гледав првата епизода ми се виде серијава глупичка, ама крајот ме освои.Инаку има излезено само 6 епизоди, траат по 20тина минути, сеуште се снима.А и Бен и брат му се срцки, како и Рилеј(другарка од детството) која што ја облакаат преубаво.