Grey's Anatomy , како и сите други серии имаа пауэа од средината на декември до средината на јануар. Од денска почнуваат скоро сите серии да се прикажуваат, House MD, How I Met your mother, Desperate Housewives, Nip/Tuck сите имаат нови епиэоди, ако некого го интересира Иначе эа Вовед ,почнува на 14 јануар, эначи на 15 на торент очекувајте нова епиэода.
Е баш сакаv Призон Брејк да ти ја кажам Ништо... еве Friends-дефинитивен фаворит, Everybody loves Raymond, Las Vegas, Boston Legal, Spin City, Ed, Monk, Cougar Town, South Park... и уште многу што не ми текнуваат На Фокс Лајф и Фокс Крајм секогаш имаш интересни
Очајни домаќинки сега ја гледам... те 6тата сезона.. баш дур дремам овде ми се спушта епизодата... закон серија.. а серија која ми оставила впечаток е the mentalist... мнооогуу дорба серија
Многу глупо заврши! Јас ја гледав последната епизода, а појма немав дека била последна. После баш ми кажаа дека тоа било тоа. Заврши, го убија тој манијакот, брат му на попот,поточно Маријана го уби и татко му остана како демек тој го убил, за да завршела сета фарса веќе еднаш. А незнам баш не ми текнува сега, мислам дека тој шо бил порано во затвор незнам колку ми ти години таму, било заради Том, затоа шо Том убил човек и овој за да го заштити... И Нада кога разбра ептен се разочара и си замина од Загреб и толку. Абе чисти глупости! Почна со забранета љубов, заврши никако, безвеза, со нешто сосем трето.
Fala Hipica na odgovorot Stvarrno serijava traese 100 god i barem poslednata epizoda da ja videv. Sigurno deka zavrsila bezvezno koga i celata serija bese takva ama toa e chat pat ke zagleas neso
На Fox Life ја загледав Samantha Who? и потоа ги симнав двете сезони...Интересна серија...Кратки се епизодите, по некои 20тина минути...Се надевам дека ќе продолжат да ја снимаат и ќе има барем уште неколку сезони
Ги препорачувам: One Tree Hill (со супер приказнa) Supernatural (нереално ама многу добро + со прекрасни типци во главна улога ) Cougar Town (одлична комедија)
www.tv.com Секоја можна серија е тука! Се си е тоа убаво, само јас некако немам среќа со сериите После Prison Break (со исклучок на сезона бр. 2) се ми е некако бледо и не ми задржува внимание. 24, Lost, FlashForward, How I've meet your mother, Smallville, House, Heroes, Grey's Anatomy, Очајните и што веќе не - се ми е започнато и здосадено.... Едино Gossip Girl гледам манијачно и со ќејф, и Sex&City по милионити пат. Сега прочитав некаде за Lie to me, и White collar можеби ќе имам повеќе среќа p.s. Ми текна сега на Private practice - серија со црвенокосата типка од Grey's Anatomy, нели и дадоа нејзина сопствена серија! Тоа ми изгледа добро! Grey's Anatomy на почетокот беше супер, после ја расипаа - си отиде црнчето, ќе умре тоа гревчето, сите се разотидоа, а башка главниот лик е една ужасна, нешармантна, фригидна жена!!!
Се надевам дека сте фатиле некоја епизода од Coupling. Британска комедија, јас мислам дека имаат подобри дијалози дури и од Friends. Ѕирнете ја кога ќе имате време, нема да зажалите. Јас само ќе пошам еден краткок дијалог кој ми остана во сеќавање Sally : How do you call people you go out with you don`t try to sleep with? Patrick : Man....
После Friends,Two and Half Man ми е најинтересна серија досега дефинитвно Сега сум до третата сезона и едвај чекам да ги изгледам и другите 4 Ептен се смешни и нема ни еден промашен глумец.Некна изгледав и една епизода од 5 Days To Midnight и интересно изгледа па ке видеме натаму
преку кабелска што е каналот фокс лајф ги гледам скоро сите серии очајни домаќинки,грејс анатоми,дрти секси мани,уат абаут брајан...итн...сите ги сакам