The Big Bang Theory - Значи се држам за стомак кога ја гледам серијава - - - - ме потсека на моите бивши колеги од факултет после... Иако постари, секогаш ми се интересни: Friends Third Rock from the Sun That 70's show Grey's Anatomy How I met your mother
Friends, Desperate Housewives, CSI, Grey's Anatomy, O.C. Ugly Betty - ми се едни од омилените. Сврти Fox Life, таму по цел ден даваат серии.
Летачката лисица од снежната планина - тоа е серија која со нетрпение ја чекам секоја сабота на алфа околу 12 на пладне, филмот е извонреден, гледајте ќе видите.
Ја обожавам Третиот Камен од Сонцето... може и сум пишала во истава тема, ама не е важно. Серијава е закон, успева да ме насмее буквално секогаш... секоја чест на Џон Литгоу, ептен го бива!
Јас би ја препорачала серијата Dexter, интересна серија за лик кој е форензичар специјализиран за дамки од крв и анализа на крв, но истовремено е најмасовниот сериски убиец во историјата на Мајами. Но неговите жртви се лица со криминално досие, лица кои успеале на некој начин да се спасат пронаоѓајќи ги дупките во законот и системот. Комплициран лик, кој се бори секојдневно самиот со себе, со вистинска маска на лицето, бидејќи никој не го познава вистински.
Па можете да фрлите едно окце на Алфа ТВ има нова италијанска серија КАПРИ се вика .стварно е добра и симпатична приказна паа пишете дали ке ви се допадне...
За Капри прашуваш така ?? Па не е класична сапуница напротив мн е интересна во секоја епизода има и плус нови ликови и приказната е многу интересна.Почни да ја гледаш па пиши впечатоци поздрав
На Fox life има толку многу серии, што слободно можеш да си седнеш пред ТВ и цел ден да не стануваш Will & Grace ми се закон стварно се откачени Dirt со Кортни Кокс ми е мнг добра серија, порано кога го даваа Тони Сопрано не испуштав епизода, мнг ми беше јак тој филм. Gray's Anatomy исто така супер е серијата, Dirty sexy money, и се разбира Очајните домаќинки
Хаха ја бев заборавила оваа серија Ама многу беше интересна, само ми беше криво кога Бренда ( од Беверли Хилс) прекина да глуми во серијата.