Haunting of hill house 8/10 Убава серија , 10 епизоди исполнети со духови и mindfucks , не е толку страшно што е језиво и на моменти ти искачаат чуда , али причата е прилично убава, ок глумци и треба доста да пратите работи, јас стигнав до 7 епизода и можам да кажам дека ми се допаѓа, насловот ви кажува што е приказната и тоа е , така да ви претпорачувам да ја гледате дома , на теминца , сами , и да не плачете кај мажот/дечкото после да дојде да ви прави друштво.
Tell Me A Story Серијава е предобра! Бидејќи доста познати личности има од други серии. Paul Wesley од The Vampire Diaries чим е тука, најдобра серија ќе биде. Саканите бајки се преплетуваат за да создадат субверзивна приказна за љубов, загуба, алчност, одмазда и убиство која се одвива во Њујорк.
Да прашам има ли некоја страна што е free кај што редовно излегуваат епизоди од новите сезони од серии или пак нови серии (Supernatural , Legacies итн...) , можам ли некако да ги симнам било што Или па само на Netflix али таму се плаќа нели
Ја изгледав... мнооогу е добра.. Јас би и дала 10/10. Серијата е хорор, ама позадината е тешко драмиште за динамиката во една фамилија која се соочува со проблеми и загуби...
the witches of east end оваа ти е баш така ко the vampires diaries пре добра серија Salem е по deep по сериозна по мрачна но исто така многу добра серија
Empire Најдобра ми е! Музиката им е многу добра и глумицава Taraji предобра е! Хип-хоп магнат мора да избере наследник меѓу неговите три сина кои се борат за контрола над неговата мултимилионска компанија, додека неговата поранешна сопруга планира да побара она што е нејзино.
Silicone valley Ептен се навлеков на оваа серија. Како сатира е на целава фама со почнување сопствен бизнис во ИТ сектор во Калифорнија. Само не игра мајтап само со ИТ гикови туку со многу елементи на денешен живот и економски текови.
The Gifted Серијава не ми беше нешто посебна на почетокот, но откако почна 2 сезона мислам дека е подобра и ми се допаѓа засега. Во свет каде што мутираните луѓе се третираат со недоверба и страв, институтот за мутанти се бори да постигне мирен живот со човештвото.
8/10 Самото име кажува све, браво за серијава , гледав 3 епизоди и веќе ми се допаѓа , ако не се гадите од крв и човечки органи и такви работи , слободно гледајте ја , одлична серија ви ја претпорачувам.
La casa de papel (2017 ) Не знам зошто ми требаше толку време да ја почнам, а еве ме навлечена тотално на епизодиве. Еден брилијантен ум, собира група од осудувани криминалци, ги сплотува низ обука и тренинг и ги праќа во историска кражба вредна 2.4 билиони евра.
One Chicago: Chicago P.D.; Chicago Med; Chicago Fire Серииве се многу добри особено со пожарникарите премногу ми се допаѓа. Chicago P.D. се работи за детективи, Chicago Med е медицинска серија и Chicago Fire е со пожарникари. Секоја од нив си има своја приказна.
Chicago fire е првата оригинална серија.( бев заразена со серијава ко излезе, повеќе не ја гледам но планирам да и се вратам) Chicago P.D. е спин-оф од C.fire.(добра серија, ептен ми се погодени глумците) И последна е C.med ( немам видено ни 1 епизода) дали вреди да се гледа?
Chicago Med е единствената од трите која ја имам гледано. Од сите медицински серии во етерот моментално, оваа е најмногу medically accurate (ако ти е тоа важен елемент), додека во исто време има убав развој на ликовите без прекумерна и непотребна драма. Од мене секоја препорака
Gray's anatomy е премногу драма а ич медицина, и тие медицински случаи кои се прикажани не се воопшто точни. Chicago Med од секој аспект ми е подобра - и реални медицински случаи, и убаво развиени ликови со кои можeш да се соживееш без количината драма и трагедии кои се сервирани во Gray's.