Препорачајте интересна серија -Spin City -Очајни домаќинки -Вовед во анатомија -How I met your mother -Ugly Betty
Препорачајте интересна серија My Name Is Earl Heroes Being Erica Ghost Whisperer Medium True Blood Will and Grace и тн....
Препорачајте интересна серија Јас ја привршувам 1ва сезона денеска и морам да кажам дека е нешто мнн мнннн забавнооо...уште не мозжам да разберам кој е ЛОШ, ама вистинки ЛОШ :geek:
Препорачајте интересна серија Направија голема пауза на сред сезона, и заборавив да продолжам да ја гледам. Денес се сетив и видов дека имам неколку епизоди за гледање, во јануари продолжи. Многу е интересна, едноставно не те оставаат да дознаеш што се случува. И кастингот е одличен, девојките се која од која поубава. Е само најавната шпица почнав да ја прескокнувам - многу е морничава бе.
Препорачајте интересна серија Мои фаворити - Supernatural - The Big Bang Theory - Gossip Girl - Ugly Betty - How I met you Mother - Will & Grace
Препорачајте интересна серија Ја гледам од почетокот, инаку од креаторите на Gossip Girl. Ама мене малку ме нервира, многу ми е бавна и се' некако тапка во место. Сепак, си ја гледам редовно. Се надевам нема да излезе нешто глупаво на крај. А за глумците немам зборови, навистина сите девојки се преубави, мене фаворит ми е Емили, и новиот тип што го внесоа сега, Калеб.
Препорачајте интересна серија Се согласувам Тренди, бавна и тапка во место, ама едноставно мора да гледаш за да дознаеш. Who the f is A? Додека не дознаам не се откажувам
Препорачајте интересна серија Јас ви ги препорачувам: Criminal minds Fringe Rules of engagement The mentalist According to Jim (пред спиење за слатки сончиња ) хехехех. Поздрав
Препорачајте интересна серија House, M.D. добрите стари Friends и се разбира, мој личен фаворит, Sex and the City
Препорачајте интересна серија ja даваат на Sky Net, малку е 1992, али добра е http://www.youtube.com/watch?v=97xrot0FW8A
Препорачајте интересна серија Јас сум опседната со Gossip girl ја обожавам серијата и глумците во неа и тоа што се што е од модните писти најпрво можеш да го видиш во оваа серија http://www.free-tv-video-online.me на оваа страница мозете да најдете филмови и серии а од останатите серии ги гледам The Vampire Diaries , Pretty Little Liars, Hellcats , 90210 , True Blood.
Препорачајте интересна серија How I met you mother, It's always sunny in Philadelphia, Desparate Housewives, CSI: Miami, New York, Las Vegas..
Препорачајте интересна серија Grey's anatomy [мојата омилена серија, испреплетена со драма,медицина,романса] Desperate Housewives According to Jim How I met your mother?
Препорачајте интересна серија За сите оние кои ги интересира... She is back!!! Season 4 има веќе 5 излезени епизоди.
Препорачајте интересна серија The X Files. http://www.imdb.com/title/tt0106179/ http://www.youtube.com/watch?v=kimrhwS3VlU&feature Научно-фантастична криминалистичка серија која беше хит во деведесетите,основната тема е за завера од страна на власта со цел да се прикрие постоење на вонземјани но подоцна се развива во многу правци, соработка на тајни владини и корпоративни организации со вонземјаните со цел колонизација на земјата. Дејството е најмногу во типични криминалистички епизоди каде одделот на ФБИ задолжен за случаи кои не можат да се решат со стандардни методи и кои други оддели ги избегнуваат, случаи познати под категоријата “Досиеа Икс“ - работат на откривање на случаите, се состои од двајца агенти, Фокс Мулдер (Дејвид Духовни) и Дејна Скали (Џилиан Андерсон) кои се разликуваат во пристапот, тој е отворен за алтернативнен пристап кон случаите, а таа не баш,се потпира строго на научни докази што се совпаѓа со тоа што е патолог... Добро изградени ликови/карактери кои се развиваат/еволуираат заеднички низ серијата како истражувачи но и во меѓусебниот однос и односот кон системот, губат многу илузии а многу пати се цел за ликвидација на разни интересни групи ... Главните глумци релативно непознати, но затоа како guest stars голем број познати актерски имиња... Лоша вест е што има 202 епизоди, добра е што ги има во .ави формат по 130 мб И два играни филма. Заедно со “спин оф“ серијалите “The lone gunmen„ и „Millenium“ кои се направени од споредни ликови на серијата подоцна...во една од нив е предвиден и нападот на 9-11 на кулите близначки епизода емитувана во Март 2001, 6 месеци пред нападите...