Препорачајте интересна серија Cashmere Mafia, Dollhouse, What about Brian ... Не знам зошто овие серии ги прекинаа со снимање кога се толку добри. Наместо нив, на репертоарот се вртат некои глупушкави серии од кои просто зевам
Препорачајте интересна серија Јупи јеееј ми продолжи серијата. Паузата беше предолга, ама еве ги се вратија. Make it or break it. Пример за сила и карактер од девојки. Ја препорачувам.
Препорачајте интересна серија Тајните авантури на Жил Верн. Многу интересна серија. Посебно типчето е
Препорачајте интересна серија Баш се мислев за серијава Ливинг... Можеш накратко да ми кажеш за што всушност се работи?
Препорачајте интересна серија Blue Moutain State Pretty Little Liars!!! Gossip Girl Secret Life of an American Teenager True Blood Trauma Hellcats Keepin up with the Kardashians Vampire Diaries -Сите ги гледам ама PLL ми е најинтересна и ја обожавам! Предлагам да ја гледате!
Препорачајте интересна серија Ким од колку беше серијава? На Хрватска 1 , така? Инаку интересна е и Хоуп енд Фејт на Фокс Лајф
Препорачајте интересна серија Виножитке девојкиве се гимнастичарки кои се спремаат за Олимписки Игри. Вежбаат во еден клуб, и им се случуваат разни (тинејџерски би рекла) караници и врски, ама акцентот е ставен врз гимнастиката, и она што тие кои решиле да го посветат својот живот на неа, го губат - вистинскиот обичен живот. Интересно е да се види какви препреки поминуваат и колку го сакаат тоа што го прават. Поглед внатре во животот на оние што ги гледаме на ОИ и мислиме "како е можно да го прават она?!". Можеби не е баш таков нивниот живот, но серијава дава една слика за него. Мене ми е супер, иако сум малку разочарана од втората сезона, послаба е.
Препорачајте интересна серија Оф кај Олимписките игри ме освои серијава, просто ги обожавам. Тогаш лет д гејмс бигин Ќе ја гледам обавезно серијава
Препорачајте интересна серија Само во 2-3 поста ја прочитав серијата Fringe, не е доволно прочуена....али е....немам зборови! најдобра! За сите што се мислат со која наредна серија да почнат, им ја препорачувам токму оваа.Ќе се изненадите колку возбуда и зараза предизвикува. Од хумористичните two and a half men i big bang theory, нема утка ! Не би ја изоставила ништо помалку ни Dexter,одлична е !
Препорачајте интересна серија На странава има добар избор на серии и може онлајн да се гледаат без регистрирање и такви глупости http://www.cucirca.com/ Предупредување: ЗАРАЗНИ СЕ!!!
Препорачајте интересна серија Gossip Girl(озборувачки) Очајни домаќински Доктор Хаус Како ја запознав мајка ви Секогаш е сончево во Филаделфија Вил и Грејс Луди 70'-ти
Препорачајте интересна серија Criminal Minds, Bones, Reba, 3rd rock from the Sun. Последнава мислам нема кој не ја гледал, но мене никако да ми здосади.
Препорачајте интересна серија Skins Има британска и американска верзија, но британската е оргиналот и е подобра.
Препорачајте интересна серија Пак ќе ги спомнам, Fringe и Dexter кој не ги гледал ќе го карам симнувајте одма Него за друго влегов во темава. Сега ја изгледав пилот епизодата на Breaking In и да ви ја препорачам. Има излезено само 3-4 епизоди, нова е, ама ми изгледа доста интересна. Еден тим составен од хакери провалува пред крадците да провалат на некое место, за всушност да видат колку тоа место е безбедно. Најмени се од газдите да ги пронајдат дупките во нивниот секјурити систем. Барем јас вака разбрав од првава епизода и има смеи Друга, исто нова Breakout Kings, од режисерот на Prision Break и е нешто во тој стил со затвори. FBI ги наоѓа затворениците кои најтешко ги фатиле и составуваат тим кој им помага да ги решаваат новите случаи на бегство. А за ова затворениците во тимот добиваат еден месец помалку од казната. И во нивна корист е да решат што повеќе случаи. Секоја епизода е посебна приказна и се решава случајот на крај, нема мистерии од епизода во епизода. Ама е доста динамична и интересна The Tudors. Приказна за кралот Хенри 8ми и жените околу него. Приказнава ни е општо позната, ама сега опишана подетално и одблиску. Најголем акцент е ставен на љубовниот живот на Хенри, нема војни и такви ствари ко што се очекува во историски филм. Повеќе се љубовни драми. Актерите се понекогаш се заборавам да слушам и зјапам само па се враќам после пак да видам што се десило. Огромен плус - британска е и акцентот е исто