Ја читавме пред неколку месеци тука во феминскиот читателски клуб, скоро на сите ни остави впечаток. Мене многу ми се допадна. Има нешто во книгава што те влече да продолжиш да читаш уште холивудски пикантерии, а сепак и не е плитка за да остане само на тоа. Ликовите беа ептен добро изградени и ја направија целата магија. За мене ќе си остане најдобра од оваа авторка, другите нејзини книги не ми беа баш по вкус.
Ако сакате книга за опуштање, и книга што ќе ве насмее ја препорачувам Меден месец од Кристина Лорен, периодот ми е премногу стресен штом сега успеа да ме насмее Читав и сама се смеев на глас, посебно делот каде пагаат во соблекувална Итан и Олив
"Moje obracenje ili Uvazeni razvratnik" od comte de Mirabeau. Knigava e napisana vo 18 vek dodeka pisatelot prestojuval vo zatvor. Taa izobiluva so erotska sodrzina i so mnogu dobar humor. Pisatelot Mirabeau bil dalecen rodnina so pisatelot, Markiz de sad. Jas go citav hrvatskoto izdanie, odnosno prevod.
Верити од Колин Хувер. Женава не престанува да ме импресионира, значи ја прочитав во 1 ден и цело време бев со отворена уста, ми се вовлече под кожа. Ви ја препорачувам тотално
Romance recs ако може? Уште подобро ако има enemies to lovers, touch her and I'll kill you vibe, ама да не се со елементи на фантазија. Се прочитав веќе
Во слободно време обожавам да читам трилери, драми, мистерии. Но сега сакам да ми препорачате некои психолошки книги кои се добри за градење на цврст карактер, итн. Кои помагаат при градење на личноста, став но исто така може да ми предложете некои и за справување со анскиозност што ви помогнале или знаете дека се добри т.е им помогнале на други. Поздрав.
За мене нема нешто подобро од читање добра психолошка книга... Моќта на самодовербата Моќта на потсвеста Твојот втор живот започнува кога ќе сфатиш дека имаш само еден
Златниот Буда, Сахара - Клајв Каслер Ракописот "Q" - Џонатан Раб Храмот на Инките - Џејмс Ролинс Бележникот на Микеланџело - Пол Кристофер
Што мислите за книгата “Разговори со бога” од Нил Доналд Волш? Има неколку дела. Дали некој ја прочитал? Каков впечаток ви има оставено? Дали ви помогнала и како?