Можеби моево прашање е надвор од темата (простете), но дали книгите на Иан Флеминг биле некогаш преведени на македонски јазик?
Ви препорачувам било која книга од Себастијан Фицек и Колин Хувер. Земете од овие автори нема да погрешите во изборот. Сите се одлични.
Може да ми препорачате книга како It ends with us од Colleen Hoover? Се заљубив и во книгата и во филмот.
"Сурова љубов", исто од Хувер. Воопшто не е слична темата, ама е баш заразна за читање. А нешто со слично на "Ова завршува со нас" не сум пронашла досега... Ако некоја ископа нешто слично, нека се пофали.
Може да предложите психолошка книга што ви помигнала да пребродите некоја тешка психолошка состојба на близок?
Iskreno i jas ja obozavam.Ama Lejla barem po mene najslaba od site mi e. Ama Ova zavrsuva so nas,9-ti Noemvri, Site tvoi sovrsenosti i Surova ljubov mi e najomilenite i sekogas koga preporacuvam prvo gi kazuvam ovie 4.
Морам да ви препорачам една книга за вас кои сте љубители на психолошки трилери, книгата се вика „Никогаш не лажи“ од Фрида Мекфаден. Книгата има таков пресврт што не можеш ни да го замислиш крајот. Низ целата книга те наведува писателката дека знаеш кој е т.н. таинствениот лик и се осеќаш како детектив, у стил ја одма сватив кој е и што е но крајот и реалноста се сосем други. Оценка 10/10
Се согласувам со тебе дека расплетот на книгата е врв. Но барем по мене Куќната помошничка и Оддел Д ми беа и во заплетот и во откривањето на вистината подобри.Не збаев кој е кој.Кој навистина е добар а кој лош лик.Не знам,многу повеќе се чувствував како да сум дел од нив.
Искрено оваа е единствената книга од Фрида што сум ја прочитала, но штом топло ми ги препорача Оддел Д и Куќната помошничка ќе ги прочитам и нив.