Препорачајте книга

Дискусија во 'Литература и уметност' започната од natasa.vakanska, 25 февруари 2010.

1. TammiB5

TammiB5 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2023
    Пораки:
    1.218
    Допаѓања:
    3.063
    Јас искрено не ја познавам, но доста се истакнува од авторите што ги имам читано за деца.
    Се истакнува со тоа што ги има сопствените деца дадено како пример и нивните ситуации. Односно како она постапила и кој бил исходот. Не е како другите, теории и правила.

На Freedom Fighter му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Freedom Fighter

Freedom Fighter Активен член

Се зачлени на:
    21 мај 2025
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    153
    Не сум ги читал книгите но и како професор е добра,
    не беше искомплексирана ко другите.

На TammiB5 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Aleks.mar

Aleks.mar Активен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2025
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    274
    Нема врска цената. Фала на инфо :hug:

На TammiB5 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Vikitina

Vikitina Нов член

Се зачлени на:
    26 јуни 2025
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    3
    Здраво женски,

Нов член сум на форумов, се надевам дека не ви пречи што се приклучувам во дискусијава. Малку ми е незгодно и срамежливо го пишувам ова, ама би сакала да ви предложам една книга.

Јас сум Викторијана, авторката на романот „Девојката од Прилеп“. Можеби некои од вас веќе слушнале за неа. Книгата е еден вид на љубовна приказна, но се обидов да вметнам и некои подлабоки теми за созревањето, за нашите корени и за тоа како минатото нè обликува.

Ако сте расположени за нешто ново и македонско, можеби ќе ѝ дадете шанса. Многу би ми значело да го слушнам вашето мислење, критика или било каков коментар.

Повеќе информации за книгата има на мојот блог: https://devojkataodprilep.eu/

Се извинувам ако постов е малку чуден, навистина ми е незгодно да се само-промовирам.

Поздрав до сите

Последна измена: 26 јуни 2025
    На Ѕвездена, Mim1mi и Eunoia им се допаѓа ова.