би ја препорачала книгата Порака во шише од Николас Спаркс. Книгата е прекрасна и на крајот многу тажна .....
Моментално читам... моментално не читам никаква книга,но сакам да почнам ке може да ми дадете некој предлог? сакам да читам некоја книга што е поучна на пр. во филмот EZEL користат извадоци од некоја книга,но не знам која е таа стварно сум воодушевена од тој филм.би сакала да ми дадете некој предлог со било каква содржина
Ловец на змејови-Халед Хосеини Ова е книга што ќе ви го стегне срцето и ќе ве заболи душата од ужасите во Авганистан. Иако е тажна има добра порака и е многу добро напишана. Отцена 10 од мене, затоа што ми го омекна срцето.
Најголемиот трговец на светот и Најголемото чудо на светот ..... едни од најдобрите книги што ги имам прочитано . Позитивна психологија се и ги пропорачувам на оние кои што се склони кон депресија
Дали некој ја има читано книгата? Дали ја имате прочитано Сенка на ветрот - карлос руиз зафон .. баш е интересна, Bи ја препорачувам
Може да ми препорачате некој роман? Spoiler Не е за мене,за мн постара личност (тетка ми е) која што мн сака книги,поебно романи,ама да не биде љубовен !
Јас ви ѓи препорачувам сите книги од Горијан Петрески.Сите негови книги сум ѓи прочитала и сите ми се допаднаа секоја книга е со интересна содржина.
Без збогување - Линвуд Баркли Ќерката на мојата најдобра пријателка - Дороти Кумсон Што би правел јас без тебе - Гијом Мисо Затоа што те љубам - Гијом Мисо
Длабоко во ноќта – Харуки Мураками Всушност, која и да ја прочитате од Мураками нема да зажалете. Не знам дали некој претходно ја ставил, ама сеедно, заслужува пак Илјада неверојатни сонца-Халед Хосеини И уште една лектира Земјата на снеговите - Јасунари Кавабата класика
Еве вака: Подарок,Исчезнат,Втора Шанса од Даниела Стил (3 книги 1 автор) Жена во црвено од Ејлин Гоиџ Паднати ангели од Нора Робертс Прв за умирање од Џејмс Патерсон
Ако си обожавател на Даниела Стил, прочитај ја Ангелот Џони. Лесно романче кое бргу се чита. Мене книгата ме натера да плачам.