Последниот чај - Винка Саздова Четвртиот Кенеди - Марио Пузо Дали ме чекаш - Гијом Мисо Ејми ја нема - Џилијан Флин Првиот последен бакнеж - Али Харис
Внимавај што посакуваш - Александра Потер Се гледаме на врвот - Коста Петров Затоа што те љубам -Гијом Мисо
Нему едноставно не си му важна- Грег Беренти и Лиз Тучило Зошто не ми се јави, а рече дека ќе се јави, зошто е ваков и зошто така се однесува ? ЗАТОА ШТО НЕ СИ МУ ВАЖНА Книга со која се гледа дека понекогаш ние жените сме будали, ако сте психички јаки прочитајте ја Мене беше интресна, во некои ситуации си се пронајдов, во некои пронајдов некоја друга и така
Магнолија, мене ме интересира за на кој факултет ви требаат книгите на Карл Саган ? Само сум љубопитна
Три метри над небото - Федерико Моча Прибежиште - Николас Спаркс Мистеријата на синиот воз - Агата Кристи Разбудената убавица - Дона Кофман Чокохоличарка на диета - Керол Метјуз
Ве молам да ми препорачате некоја ДОБРА психолошка книга! А и некоја книга што анализира машко-женски односи. Фала однапред!
Исто тука во редот на петте најдобри прочитани книги би ја ставила Пиреј од П.М.Андреевски...се обработува во 4та година, средно..Посебна е поради стилот и вистинитоста за макотрпноста на македонскиот непокорлив и неуништлив народ.
Книги - колку читате и што преферирате? Може некој да ми препорача така некој убави тинејџерски книги...или пак нешто мистерично бидејќи обожавам мистерии, да си читам кога ќе одам на одмор
Некој да ми препорача некоја книга лесна за читање онака за релаксирајне на плажа со забавна содржина