Светот на Софија Прошетка за паметење Злосторство и казна Проклетството на Баскервилови и уштее многуу овие ми се едни од поомилените
Последна книга што ја прочитав е ЈАС ТЕ САКАМ ПОВЕЌЕ од Лиса Гарднер - прекрасна книга , ја препорачувам на сите што не ја прочитале, а сакаат трилери...
Ејми ја нема, тајната на сопругот, момчето во пижами на риги, исчезната без трага - прочитани ми се сите и искрено да ви кажам такви книги до сега немам прочитано, ги препорачувам на сите кои сакаат трилери, мистерии
Внимавај што посакуваш..може да ти се исполни Мојот господин совршен и двете книги се од Александра Потер
Книги - колку читате и што преферирате? Незнам дали се обраќам на вистинското место но би сакала некој да ми препорача добра книга, да биде нешто криминална, историска, нешто со интересни случки, настани ...
Не знам колку години имаш, ама во овој стил ти се книгите на Аманда Квик. Доста се лесни за читање, сите ја имаат оваа тематика. Нормално, проткајани со некоја њубовна приказна
Феминки дај кажете некоја книга љубовна ама да не биди брзо излезена, библиотеката ми е мааалце застарена па назад сме со времево
Девојки, дали можете да ми препорачате некоја убава љубовна и емотивна книга? Се мислев нешто од Хосеини (Илјада неверојатни сонца, Летач на змејови) или Љубов во време на колера од Маркез. Не сакам да е многу експлицитна, сепак за поклон ми е..
Загубената ќерка-Дајен Чемберлин..и по многуте прочитани книги се уште ми е број еден,прекрасен семеен роман.Не паметам друга книга на која сум плачела повеќе.Сите препораки