Ako sakas defenitivno da si go smenis zivotot na podobro i da dobies se sto sakas, samo mokta na potsvesta, ama ne citanje onaka, tuku stvarno da navlezes vo sodrzinata. Mnogu pomaga, PROVERENO )))))
Бев фасцинирана од книгата, ме остави без здив, како и сите други од Шелдон. Уште кога ја прочитав се најде на мојата листа на омилени, па еве и јас ќе ви ја препорачам, ако имате прилика обавезно прочитајте ја !
budenje e isto psixoloshka kniga..mongu ubava..ja preporacuvamna site sto sakaat takov zarn...od triler ja preporacuvam se plasite li od temninata od sheldon
Поздрав до дамите што ја читаат Перл Бак .Мислев дека веќе никој не ги чита овие книги.Сите книги од Балзак се страшно добри.Тој толку добро ги опишал ликовите и друштвените слоеви што дури и денес ги среќаваме истите ликови меѓу нас.По се изгледа дека луѓето тешко се менуваат.Будење од Антони де Мела е исто добар прирачник за во животот. Од мене би ја препорачала книгата Дервишот и смртта од Меша Селимовиќ.Читајте,размислувајте и уживајте.
Od paulo koeljo ti gi preporacuvam Veronika resi da umre, Kraj rekata Pedra sedev i placev, i Brida! se citaat vo eden zdiv i se fascinantni pozdrav
Хммм... добра љубовна содржина и стварно интересни описи - Трејси Шевалие, сите романи.. стварно е неверојатно како некоја жена од денешнината може така детално да ги опишува настаните од 17 век.. трилер и крими - Сидни Шелдон но само 2-3 книги од нејзе бидејќи се повторува во секоја книга, а исто така и 'Прв за умирање', со ептен неочекуван пресврт..не ми текнува од кого е.. а психолошка.. 'Кога Ниче плачеше', дефинитивно..
КРАЛСКА КРВ ОД ЛУИС СИНКЛЕР пред неколку години беше во едицијата на дневник и весник,ја памтам до денес и по втор пат ја читам;некои книги се незаборавни и баш не е нималку значајно од кого се напишани
За Пауло Коелјо и јас се сложувам. Последна книга што ја имам прочитано е "Победникот е сам" и можам да кажам дека навистина е прекрасна. Исто така ја препорачувам и "Тајна" од Rhonda Byrne. Поздрав
Pet dena vo pariz od sindi Seldon e navistina ubava. Inaku Papata Jovana, Dvaesetata sopruga i site od Den Braun se super.
ДВАЕСЕТТАТА СОПРУГА Е ДЕЛ ОД ТРИЛОГИЈА ЗАЕДНО СО ПРАЗНИКОТ НА РОЗИТЕ И ПОД МЕРМЕРНО НЕБО И ТОА ПО ТОЈ РЕДОСЛЕД,НАВИСТИНА МНОГУ УБАВА КНИГА
Danielle steel - omilena mi e ima mnogu best seller... pa nema da gresite ako go procitate AKSIDENT ili PRSTENOT super se, ima i mnogu drugi knigi ama ovie 2 mi se omileni od nea
ЗАРОБЕНИ СНИШТА- Марина Немат Заробени сништа е книга која изобилува со возбудливи приказни како што се приказните од 1001 ноќ. .... Во неа е пренесена приказната на авторката Марина Немат- нејзината вистинска судбина, нејзината храброст, нејзината бестрашна мудрост, нејзината борба да го заќува својот човечки интегритет.... .... Напишана со преголема виртуозност, оваа книга претставува портрет, иако премногу реален, на еден свет каде што животот на на жените е евтин, но не и на оваа жена.... Ви ја препорачувам многу убава книга
Одлука од николас спракс е многу убава книга во еден здив ја прочитав. мн е интересна романтична со срекен крај ке сакаш повторно да ја прочиташ ептен ми се допага ке