Сакам да и подарам на мајка ми некоја книга што ке и се допадне. Предложете ми некоја. ОБОЖУВА МИСТЕРИИ И ЉУБОВНИ+
Пак јас Сигурно ќе и се допадне некоја од Јелена Баќиќ Алимпиќ, на пример "Рингишпил" или " Последната пролет во Париз " Или класика Агата Кристи. Или нешто од Сидни Шелдон сигурно ќе ја заинтеригира.
pak jas Ja ima li nekoj citano STAROMODNIOT VODIC ZA LJUBOV I ROMANSA? Citav kratka sodrzina i bas ne svativ za sto se raboti nekako bese nerazbirlivo napisano. Dali bi mi ja preporacale? Ili POVIK OD ANGELOT - Giom Miso
Старомодниот водич мене лично ми беше многу кул, смешна и убава книгичка. Баш како да гледаш романтична комедија Инаку не е некој водич стварно, туку има старомодни совети низ целата книга, што се супер и исто така интересни за читање.
Двете книги на Кејт Квин кои ги имам прочитано "Ќерките на Рим" и "Римската љубовница" се преубави историски и љубовни романи. Ви ги препорачувам.
Мене ми се чита некоја книга со болна или невозможна, недозволена љубов како што се чувствувам моментално, може некоја со трагичен или неочекуван крај, но може и некоја друга со љубовна содржина. И каде ја има. Ви благодарам однапред.
Крајот на една љубовна приказна од Греам Грин http://sakamknigi.mk/index.php/drami/za-zivotot/item/1095-крајот-на-една-љубовна-приказна-греам-грин
Сакам да читам љубовни романи,романи каде темата е пријателство и сакам напнати трилери и мистерии.Некоја интересна книга?
Љубовен роман: Запри срце -Зорана Шулц, Првиот последен бакнеж-Али Харис...,а поврзани со пријателство: Ловец на змејови-Халед Хосеини Трилери:Снежана мора да умре - Неле Нојхаус(најдобар до сега), Јас те сакам повеќе- Лиса Гарднер, Опасно блиску -Линвуд Баркли, Пред да заспијам -Стивен Вотсон... Мистерија: Тајната на сопругот/Големи мали лаги - Лиен Мориарти, Формулата на алхемичарот - Скот Маријани...