Која книга од Винка Саздова би ми ја препорачале? - Луна - Последниот чај - Полиња со диви нарциси - Понекогаш доаѓа среќа Ниедна нејзина книга не сум прочитала, па не знам со која да почнам
Од Винка Саздова сите книги се прекрасни,јас ја имам читано Последниот чај и Луна,уживав и не можев да ги оставам додека не ги завршив,топло ти ги препорачувам и двете.. А Гијом Мисо..за него немам што да кажам,омиен автор ми е и според мене негови најдобри дела се: Затоа што те љубам,Ангелски повик,А потоа,спаси ме...СИте тие дела ги прочитав за 4-5 саати,во еден здив..
И јас ја препорачувам! Пред некој ден ми ја врати другарка ептен ѝ се допаднала и нејзе. Кога ќе имам повеќе време сигурно ќе ја прочитам по втор пат.
Сакам книга во која има цитати,мисли,фрази на комуницирање за заведување,говор на тело, комуницирање- како да се подобри предлоог?
!Здрaвo, сaкaм дa ми препoрaчaте книгa зa фoрмирaње-пoдoбрувaње нa свoјoт кaрaктер, нештo штo ќе ме мoтивирa вo живoтoв. Билo кaкoв предлoг е дoбредoјден
Од Лусинда Рајли сега за сега ја прочитав само „Полноќна роза“... Според содржината, оваа книга е драма со испреплетено настани од минатото и сегашноста...
Препорачајте ми лесна литература, но сепак без клишеа, со факултетов се запрепастив максимално, ми се одмили и читање и се. Студирам фармација, потребно е читање, и тоа многу, мислам дека изгубив желба за слободна литература заради книгине одвратни. Во средно читав потешка литература, ама сега и Мураками ми е напорен за следење подолго од 10 страни на седнување.