Zavisi za koj zarn na kniga si zainteresirana. Ako se odlucis za klasika togas Џејн Остин. Knigata od Николас Спаркс ti e chick lit.
Еве вака .. делата на Саманта се доста лесни со убава приказна и љубов,љубов и само љубов. На улица Даблин- Саманта Јанг По улица Лондон- Саманта Јанг Пред улица Јамајка- Саманта Јанг Улица Индија- Саманта Јанг На улица Шкотска - Саманта Јанг Тука може да ја додадам и Џули Џејмс : На една Свадба-Џули Џејмс Само најсекси маж што постои -Џули Џејмс И уште неколку рандом лесни романчиња: Mожеби никогаш-Коли Хувер Сосед од пеколот-Р.Л.Метјусон Доста убави дела што ми оставиле голем впечаток, дали со приказната или начинот на пишувањето на самиот автор се : Кога дува северецот-Даниел Глатауер Девојката со бисерна обетка-Трејси Шевалие Мајката на Перл- Марин Ли
Vtornicite so Mori -Mic Elbon Patot do velicestvenosta -Robin Sarma Nova zemja-Ekart Tol Mnogu mokni knigi nema da zgresis ako gi procitas za licen razvoj i samozapoznavanje
Девојки дали знаете кај можам да ја најдам " Децата на ѓаволот " ? Денес цел центар го пребарав , нигде ја немаше , па ни на старо од уличните продавачи.
Еве ти од кај да ја купиш имаат на лагер уште 95 книги од неа http://www.kupikniga.mk/BookDetails.aspx?Pr=31731
Предлог некоја книга за градење како личност, за повисока самодоверба, како секогаш да размислувате позитивно ?