За почеток добри се овие: -Daniel H.Pink-A Whole New Mind -Stephen Covey-7 навики на успешните луѓе -Jim Collins-Good to great Од Брајан Трејси сите се добри особено Zaposlite i zadrzite najbolje ljudi.
Колку убава книга Прекрасна приказна за неколку ликови, мајсторски навезана што буквално е ми даваше да ја оставам. Неизвесна до самиот крај, прекрасна љубовна драма која топло ја препорачувам
Препорачајте ми некоја книга за забранета љубов, нешто поврзано со различна религија и каде можам да ја купам.
Само што ја дочитав Леле која книга! Книгиште!! Како ќе заспијсм вечерва не знам. Потресена сум од разноразни емоции." Моќно и незаборавно. Повеќе од десет ѕвезди" - стои на задната корица. - Баш! Кој е желен за емотивна приказна во времето на ww2 што тера да липате на глас - ја препорачувам
Луѓе книготека подарарува бесплатен ваучер за е-книга. Се што треба е да ја симнете апликацијата на вашиот телефон и да се најавите. За повеќе информации: https://knigoteka.mk/index.php/2020/03/17/besplatna-e-kniga/ Седи си дома, симни си бесплатна е-книга и уживај во читањето!
Прекрасна книга. Ја почнав зашто видов дека ботаника е во прашање, и неочекував дека толку ќе ми се допадне. Кога ја читав буквално читав по 6 часа на ден, не можев да ја спуштам. Топла препорака.
Кога земав да ја читам книгава бев сомничава, мал формат, околу 170 страници, непознат автор, Нобелова награда за литература... Иии не очекувајки ништо интересно, се воодушевив Книгава има се... приказна за животот, семејството, љубовта, пријателството. Прекраснааа
Не знаев каде да го поставам прашањево: Каде можам да го најдам класикот ,,Да се убие птицата подбивница’’ од Харпер Ли?
Не знам дали сум единствена што книгите на Гијом Мисо ги чита за еден ден?Прекрасни се и топло ви ги препорачувам, посебно Затоа што те љубам и Ангелски повик
Изгубениот симбол-Ден Браун или Се плашиш ли од темница-Сидни Шелдон? Сакам да му купам некоја добра книга на дечко ми(трилер,да држи во неизвесност до самиот крај) па која би ми ја препорачале? Може да ми кажете и некоја друга добра што е трилер,не мора од овие две да биде