Дали некој знае каде можам да ги најдам овие две книги: The secret of Excalibur (Тајната на Екскалибур) Return to Atlantis (Врајќање во Атландита/Атлантис) Од Andy McDermott Уште овие две ми фалат од колекцијата.Ви благодарам однапред.
Девојки ќе може да ми препорачате некоја љубовна романса? . . . И ако може да ми кажете критика за "Соба со поглед"?
Од Колин Хувер: Исповеди Ова завршува со нас 9ти ноември Сите твои совршености Безнадежно Можеби некогаш Од Џил Сантополо-Светлината што ја изгубивме Од Али Мартинез- Најмрачното изгрејсонце и Најсветлото зајдисонце (дует е тоа) Од Сара Џио- Темјанушки во март Од Кристин Хана- Збогум најмила Од Халед Хосеини- Илјада неверојатни сонца(предупредување:мнооогу е тажна), Ловец на змејови
Препорачајте ми книги кои ќе ме опуштат и насмеат, периодов постојано се фаќам за книги кои уште толку ми прават мачнина во стомак, покрај ситуацијата со вирусот која ме напнува...
Zdravoo devojkii. Imam edna molba do vas. Ne sum dobro zapoznaena so knigite no pocnav da dobivam inspiracija za toa paa bi sakala da mi preporacate nekoja dobra kniga koja osloboduva od stres, napnatost koja dava hrabrost,energija i slicno no da ne e mnogu golema. Vi blagodaram odnapred
За оние што сакаат малку ,,потешка'' литература, сите од Хесе Дефинитивно ќе ве натераат да размислувате...
Загубената Ќерка- Дајен Чемберлен Во врска со онаа ноќ- Џули Џејмс. (во последно време многу ја читам и си уживам пошто не и се тешки книгите)
Некој да ми предложи книга за поклон, некои слилни како книгите на Гијом Мисо (трилер ако не се лажам) . Или пак дневниците на една дадилка. До кај 300 ден да е книгата
Доколку се работи за девојка, јас би ти ја препорачала книгата ,,Ова завршува со нас” од Колин Хувер бидејќи е книга што треба секоја жена да ја прочита.