Може ли да ми препорачате некој добар психолошки трилер? Не е за подарок, мене ми се чита нешто што ќе ми остави многу силен впечаток
Сите од Донато Каризи... Сигурно нема да останеш рамнодушна после било која книга од него "Скриена во најмрачниот агол", "Ејми ја нема", "Алекс" се исто така добри психолошки трилери
Dali moze da mi preporacate nekoja romanticna kniga za vozrast od 15-17 god. Za poklon mi e pa bi sakala da mi preporacate nekoi pred da kupam
Перфектна хемија - Симон Елкелс Само пријатели - Колин Хувер Еленор и Парк - Реинбоу Ровел Се, баш се - Никола Јун Од Софи Кинсела - Го имам твојот број, Знаеш ли да чуваш тајна, Мојот (не баш) совршен живот Се надевам ти помогнав
Дете 44 ми е еден од најдобрите Алекс Исчезната без трага Негирање од Кит Аблоу (може имам грешка ама мислам така беше насловот)
Вака како за крај на месец располагам со ептен мал буџет , ама попустите од блек фрајдеј да ги искористам барем за некоја книга, па доколку некој ги има читано овие неколку наслови да ми каже мислење. Се мислам помеѓу „Украденото дете“ - Санџида Кеј „Солта во морето“ - Рута Шепетис „Сопруга на хартија“ - Лајла Ибрахим „Алекс“ - Пјер Леметр, ако некоја не е нешто ептен не ми е проблем и во PDF да ја читам.
Сакам за дечко ми да земам некоја книга, но не некоја тралалајка туку така да е содржината малку посложена, но сепак нешто порелаксирачки да е, такви сака он. Дајте ми препораки, ќе видам од тоа што нема читано и ќе изберам нешто.